- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Adetine bı gün kalmış olsa bile tutabilir. Rabbin işi imkansız diye bişey yok...kızlar benim bat 11 Aralık tı 30 günde bir adet olurum adetlerimde sapma olmaz en fazla 1 gün oynar soruma gelince 8 Aralık’ta yani adete 2 gün kala birliktelik oldu adete yakın sürede gebe kalan oldu mu olabilir mi kafam çok karışık bu arada bugün gecikmenin 4.günü
Çok teşekkürler arkadaşım cevabın için inşallah tutmuştur o kadar istiyorum kiAdetine bı gün kalmış olsa bile tutabilir. Rabbin işi imkansız diye bişey yok...
Dua dua dua. Sabırla namazla dua. İnşallah gönlümüze göre hayırlisiyla verir rabbimÇok teşekkürler arkadaşım cevabın için inşallah tutmuştur o kadar istiyorum ki
İnşalllah canımDua dua dua. Sabırla namazla dua. İnşallah gönlümüze göre hayırlisiyla verir rabbim
İnşallah bitanem.İnşalllah canım
Yarın takvim programına göre 6.gecikmeli gün oluyor idrar testi yapsam çıkar mı bilemedim???İnşallah bitanem.
Hiç şahit oldun mı adete 1 gün kala gebe kalanı kimse hiçbirşey yazmıyorAdetine bı gün kalmış olsa bile tutabilir. Rabbin işi imkansız diye bişey yok...
Yarın takvim programına göre 6.gecikmeli gün oluyor idrar testi yapsam çıkar mı bilemedim???
Hiç şahit oldun mı adete 1 gün kala gebe kalanı kimse hiçbirşey yazmıyordemek kimkalan yok hayal mi kurıyoruöm acaba?
Ayy İnan çok Sevindim Allah razı olsun kimse yazmayınca moralim bozuluyordu adete kaç gün kala birliktelik olmuştu hatırlıyor Muş’un canım benim 8 ilişki oldu bat 11 aralıktı olmadı bekliyorum Hale’n bu arada pko var ama hiç Adet düzensizliği yaşamadım bugün çok çok özür diliyorum akıntıyla birlikte nokta kadar kan geldi dedim adet başlıyor herhalde bitti tek sefer geldicanım söylediğin zamanda olmuşsa eger döllenme
şuan çıkmaz
inşallah hamilesindir
Canım inan bende çok istiyorum ama strese girmek herşeyi zorlastiriyo. Korunmuyo olman da gecikme yapabilir. Bazen hiç agri olmaz adet olursun ya da gebe. Herkesin bünyesi o kadar farklı ki aynı kadın bile gebeliklerinde farklı belirtiler yaşayabilir. Bekle biraz daha idrar testi yap yine mi olmadın bı hastaneye git. Söylemesi kolay biliyorum ama akışına bırak...Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var hiçbirşey yokumudum belki adete yakın yumurtlama olmuş olması yoksa yine Yok
İdrar testi o kadar hassas bı test değil hemen cikmayabilir . Markadan markaya bile değişiyor.13 Aralık’ta yaptığım test negatif çıktı idrar testi
Haklısın keşke olsa yapabilsem ama malesefCanım inan bende çok istiyorum ama strese girmek herşeyi zorlastiriyo. Korunmuyo olman da gecikme yapabilir. Bazen hiç agri olmaz adet olursun ya da gebe. Herkesin bünyesi o kadar farklı ki aynı kadın bile gebeliklerinde farklı belirtiler yaşayabilir. Bekle biraz daha idrar testi yap yine mi olmadın bı hastaneye git. Söylemesi kolay biliyorum ama akışına bırak...
Miratech yaptım 1 gün beklettim silik bile çıkmadıİdrar testi o kadar hassas bı test değil hemen cikmayabilir . Markadan markaya bile değişiyor.
İsim isim bilemem canım ama bekle biraz acele etme. Ahh ahh ben altmış gün bile beklediğimi bilirim...Miratech yaptım 1 gün beklettim silik bile çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?