Yardım , Konu AŞK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
142
39
48
Balıkesir
Öncelikle merhaba, uzun süre önce sevgilimle ayrıldık. Bir daha birlikte olamayacak şekilde kırdık birbirimizi, yani hersey cok zor affedilmekte affetmekte. Fakat bir şekilde yine konuşmaya başladık ve ona bir gün yemek yapacağıma söz vermiştim ve o da bunu söyledi. Kabul ettim ama belki de son şans, onu nasıl ikna edebilirim? Ne yemek yapacağımdan ne giyeceğime ve ne konuşacağıma kadar fikir istiyorum. Onun çok etkilenmesi lazım yoksa bu son şansım olacak muhtemelen. Biz ikimizde birbirine güvenmeyen ve vazgeçemeyen iki insanız. Bütün fikirleriniz değerlidir benim için. Umarım bu başlık altında güzel haberlerimi de veririm kızlar

o neyi sevıyorsa onu yap cnm sen bılıyorsundur onu. guzel gıyın makyaj yap hıc yapmadıgın seyı yap yanii ne bılım sacını hep fönluorsan kıvırcık yap gibi. farklı seyler ılgısını ceker kesin.. bide tatlıyıde ıhmal etme.. tatlı yıyıp tatlı konusursunuz ınsallah

çok teşekkür ederim saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum en son beğenmemişti ama direk barışalım desem kaçıp gidecek. Hem umrumda değil gibi hem de değiştim değer veriyorum sana der gibi olmam lazım. Bazen ne yaparsam yapayım olmaz artık diyorum ama minicik bi umutta düşüyor hemen kalbime. İnşallah bir mucize olur benim için daha da hayal kırıklığına uğramam. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)

sade ve şık olmalısın bence onun en sevdiği yemekleri yap saçını değiştirirsen onun sevdiği modeli biliyorsundur öyle yap farklı bir şey deneme bence onun istediği gibi ol kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…