tavsiye için teşekkürler aslında değişik bloglarda bu konu ile ilgili bilgi buldum ama yapmış birileri varsa çok iyi olur yspıştırıcı markası ne olmalı acaba e6000 diye bir tutkal var ama çok pahalı😟merhaba... ben çok anlamam ama aklıma geldi.. eğer ayakkabının kumaşına yapıştırmaya cesaret edemiyorsan aynı renk bir kumaşı süsle taşlarla ayakkabının şekline göre kes önce yanı nereleri taşlı istiyorsan kumaşı ona göre şekillendir. daha sonra ayakkabıcıya götür kumaşı ayakkabıya dikerler zannımca :)hem daha profesyonel olur hemde yapıştırma esnasında problem olursa ayakkabın zarar görmez.taşlar bir süre sonra düşerse ya yeniden yapıştırırsın yada kumaşı cıkarıp başka taşlar döşersin değişik olur:)
tavsiye için teşekkürler aslında değişik bloglarda bu konu ile ilgili bilgi buldum ama yapmış birileri varsa çok iyi olur yspıştırıcı markası ne olmalı acaba e6000 diye bir tutkal var ama çok pahalı😟
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim canım bu yöntemi hiç bilmiyordum bloglarda tutkalla yapıştırmışlar hep şu e 6000 yapıştırıcı ile fakat oldukça pahalı gittigidiyorda 40 tl fiyatı ayakkabıyı 80 e aldım taşını ben yaparım daha ucuza mal oksun diye eklediğim taşlı ayakkabının fiyatı 156 tl.istediğin tasın ismi beyoğlu taşı canım.. hobı mazemesı satan ınternet sayfalarında bulabılırsın. ingılız anahtarına benzeten bır tabancası var onunla montelenıyorkumasa direkt utu ıle transfer olanlarda var.. ama diğerı kadar dayanıklı olmuyor.. buyuk tasları tasımıyor.. umarım yardımcı olabılmısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?