Bazi pcolularda lh yuksek oluyor bir donem bendede vardi testlerim hep dengesiz cikiyordu sonra clife diye bir macun kullandim duzeldi tavsiye ederm hem pcolular icin birebirOvulasyon testlerim bu şekilde. Neden t çizgisi siliklesmiyor anlayamadım.
Bende kullandım bu ay hep ovulasyon testi pozitif çıktı bende yumurtlama yok diye yapmadım meğer sonradan olmuş dün hamile olduğumu öğrendim inşallah yarın güzel sonuç alırım salı öğrendim 90.9 çıktı umarım yarın güzel artıs görürümBazi pcolularda lh yuksek oluyor bir donem bendede vardi testlerim hep dengesiz cikiyordu sonra clife diye bir macun kullandim duzeldi tavsiye ederm hem pcolular icin birebir
Belirtileriniz var mıdır? Varsa nelerdirMerhaba ben yeniyim aranızda. Poliskitik overim var düzenli adet olmuyorum. Fakat bu ay 54 gün oldu ve hala adetim gelmedi. Ovulasyon testi yapıyorum bı haftadır ve T cizgim cden koyu çıkıyor demekki hala çatlama olmadı diye düşünüyordum. Fakat 3 gündür de toz pembe akıntım var inşallah yerlesme kanamasidir ilk gün kahverengi geldi smdi toz pembe. sizce hamile olabilir miyim idrar testinde çıkar mı denemedim korkuyorum ya değilsem diye
Maasallah Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Evet etkili bir macun ben ve cevremde faydasini goren ck duydum. İnsallah guzel sonuclar alirsiniz aminňnBende kullandım bu ay hep ovulasyon testi pozitif çıktı bende yumurtlama yok diye yapmadım meğer sonradan olmuş dün hamile olduğumu öğrendim inşallah yarın güzel sonuç alırım salı öğrendim 90.9 çıktı umarım yarın güzel artıs görürüm
Teşekkürler inşallah Allah onu benden almazMaasallah Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Evet etkili bir macun ben ve cevremde faydasini goren ck duydum. İnsallah guzel sonuclar alirsiniz aminňn
at bakalım testiniDayanamadım gittim test yaptım meğer hamileymisim çok mutluyum ilk anneligim olacak Allah dileyene nasip etsin
yokmu test resmierken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim orda daha net şekilde ogrenirim nasipse cvplarinjz için teşekkürler
Merhabalar gözün aydın cnm Alalh kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovilasyon testi ile ilerledim belirtilerini yazabilirmisin acaba ben 7 ağustosta pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdim c.tesi 14 gün oluyor fakat hiç bir belirti yok adet belirtiside yok şişkinlik göğüs ağrısı ne bilim kabızlık hiç birşey yok sendeki belirtileri yazabilirmisin acabaerken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim orda daha net şekilde ogrenirim nasipse cvplarinjz için teşekkürler
Benim adetim düzensiz olur hep 2 ayda bı adet görüyorum hatta. Ve adet ağrısı belirtilerinin hepsi vardı sadece farklı olarak göğüs ağrısı yaşadım birde fazla halsizdim ve ara kanamam da olunca baktım kan şeklinde değil şüphe ettim test yaptimMerhabalar gözün aydın cnm Alalh kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovilasyon testi ile ilerledim belirtilerini yazabilirmisin acaba ben 7 ağustosta pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdim c.tesi 14 gün oluyor fakat hiç bir belirti yok adet belirtiside yok şişkinlik göğüs ağrısı ne bilim kabızlık hiç birşey yok sendeki belirtileri yazabilirmisin acaba
yokmu test resmi
Bu arada ben ovulasyon testi çok kullandım hc bı zaman da t cizgim c den daha koyu olmadı yani hc yumurtladigimi görmedim sonra doktora gittim poliskitik over olduğumu öğrendim. Artık tedaviye başlayacaktık yumurta büyütme ilaci kullanacaktim sonra da çatlatma iğnesi olacaktim adetin gelince gel demişti doktor adetimin gelmesini bekliyordum. Elimde de son 7-8 ovulasyon vardı öylesine denedim hep koyu çıkınca bı anlam verememistimMerhabalar gözün aydın cnm Alalh kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovilasyon testi ile ilerledim belirtilerini yazabilirmisin acaba ben 7 ağustosta pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdim c.tesi 14 gün oluyor fakat hiç bir belirti yok adet belirtiside yok şişkinlik göğüs ağrısı ne bilim kabızlık hiç birşey yok sendeki belirtileri yazabilirmisin acaba
Kan verdin mi canım yada test yaptın mı gebelikMerhaba ben yeniyim aranızda. Poliskitik overim var düzenli adet olmuyorum. Fakat bu ay 54 gün oldu ve hala adetim gelmedi. Ovulasyon testi yapıyorum bı haftadır ve T cizgim cden koyu çıkıyor demekki hala çatlama olmadı diye düşünüyordum. Fakat 3 gündür de toz pembe akıntım var inşallah yerlesme kanamasidir ilk gün kahverengi geldi smdi toz pembe. sizce hamile olabilir miyim idrar testinde çıkar mı denemedim korkuyorum ya değilsem diye
Baya net çıkmışKan verdin mi canım yada test yaptın mı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?