- 26 Eylül 2022
- 90
- 35
- 8
- 38
Bu gebelik testi ise silkte çıksa gebelik varBaya koyu çıkmış var gebelik benimd e bu şekilde çıktı
Ay canim benim cok tebrik ederim annelik haberini duydukca nasil seviniyorumDayanamadım gittim test yaptım meğer hamileymisim çok mutluyum ilk anneligim olacak Allah dileyene nasip etsin
Verdim sonuç bekliyorumKan verdin mi canım yada test yaptın mı gebelik
Bende verdim sonuç 0.100 negatif erken gebelik testi de negatif di zatenVerdim sonuç bekliyorum
Teşekkürler sana da hayırlı olsunBu gebelik testi ise silkte çıksa gebelik var
görünüyor
Hayırlı olsun canim bende de pcos var ama regl her ay düzenli. 4 gun kaldi bata ve kasik agrilarim var. Bana da dua eder misin, hamilenin duasi kabul olurDayanamadım gittim test yaptım meğer hamileymisim çok mutluyum ilk anneligim olacak Allah dileyene nasip etsin
Pcos olduğumu yeni öğrendim çok korkuyordum doğal yolla hamile kalamam diye gerçekten çok şükür bu benim için mucize oldu. Allah size de göstersin o hamileliği isteyen herkese sağlıkla kucağına almayi nasip etsinHayırlı olsun canim bende de pcos var ama regl her ay düzenli. 4 gun kaldi bata ve kasik agrilarim var. Bana da dua eder misin, hamilenin duasi kabul olur
Evet oluyorAğrıların oluyomu böyle ara ara sancılar
Benim kanmam oldu dua edin lütfen bebeğim bırakmasın beniEvet oluyor
Allah kucağına almayı nasip etsinBenim kanmam oldu dua edin lütfen bebeğim bırakmasın beni
Amin benim kan geldi damla damla senin belki yerleşme kanamasıdir gittinmi doktoraAllah kucağına almayı nasip etsinBenimde kanamam oldu ama kan şeklinde değil leke şeklinde geldi 5 gün sürdü azar azar geldi
Gittim kese görünmüyor dediAmin benim kan geldi damla damla senin belki yerleşme kanamasıdir gittinmi doktora
Progestoren test sonucumda 1. Trimester dönemindeki değer aralığında çıktı ama detaylı şekilde pazartesi öğrenecegim inşallah dış gebelik değildirAmin benim kan geldi damla damla senin belki yerleşme kanamasıdir gittinmi doktora
İnşallah değildir rabbim sağlıkla kucana almaya nasip etsin bende şuan hcg kan takipi yapıyorum düşük için şuan kese gözükmüyor zaten küçük olduğu için dün kan testim 774 çıktı eğer bu akşamki de yukseldiyse bı proglem yokmuş eğer yükselmesiyle düşerse düşük devam ediyormuş ama şuan kanmam yok Allah şükürler olsunProgestoren test sonucumda 1. Trimester dönemindeki değer aralığında çıktı ama detaylı şekilde pazartesi öğrenecegim inşallah dış gebelik değildir
Evt yükselmesi gerekiyormuş aynısını söyledi bana da doktor tekrar kan vermemi istedi insan ister istemez stres oluyor ama acele etmeden beklemeyi öğrenmemiz gerekiyor galiba tek temennim bu yolcuğu biz gbi yaşayan her annenin evladını sağlıkla kucağına alabilmesiİnşallah değildir rabbim sağlıkla kucana almaya nasip etsin bende şuan hcg kan takipi yapıyorum düşük için şuan kese gözükmüyor zaten küçük olduğu için dün kan testim 774 çıktı eğer bu akşamki de yukseldiyse bı proglem yokmuş eğer yükselmesiyle düşerse düşük devam ediyormuş ama şuan kanmam yok Allah şükürler olsun
nerden nasıl temin etttin canımBazi pcolularda lh yuksek oluyor bir donem bendede vardi testlerim hep dengesiz cikiyordu sonra clife diye bir macun kullandim duzeldi tavsiye ederm hem pcolular icin birebir
Bazilarinda dedm tahmin etmedm pcolularda lh yuksekligi oluor bnde olduhundan soledm. Degerine Baktirmanda fayda var ozmn anlasilir. Veya dr a takip yaptircaksin bidahaki ayda bole olursanerden nasıl temin etttin canım
İnstagram adresleri var. clifebitkiselkarisim diye aratırsanız bulabilirsiniz. Ben de kullandım bu ay, umarım olumlu sonuçlar alırımnerden nasıl temin etttin canım
çok teşekkür ederim canım araştırayım hemen . İnşallah faydası olur olumlu sonuç alırsınız sizdeİnstagram adresleri var. clifebitkiselkarisim diye aratırsanız bulabilirsiniz. Ben de kullandım bu ay, umarım olumlu sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?