Yardım lazım yoksa kafayı yiyeceğim?

Carlota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
7
3
1
Geçen nişanlımla korunmasız ilişkimiz oldu içe boşalmadı ama yine Ella kullandım. 3 Martta kanamam oldu ama çok çok az.
12 Marttada bir ilişkimiz oldu korunmasız içe boşalma olmadı. 20 Marttan beri lekelenmelerim vardı kırmızı renkte. İki gündür pembe akıntım oluyor. (günde iki tane antibiyotik içiyorum 1000mg bir hap.)
Hamile miyim değil miyim günlerdir kafayı yicem. Test yapmıştım 21 Martta sabah uyandığımda negatif çıktı.
Yarında yapıcam bir test, haftaiçi doktora gidicem ama sizce hamile miyimdir?
olmak istemiyorum :KK43:
Bu arada yorgunluk, kasıklarda ağrı göğüslerde ağrı, mide bulantısı falan şikayetlerim "yok".

Geçen nişanlımla korunmasız ilişkimiz oldu içe boşalmadı ama yine Ella kullandım. 3 Martta kanamam oldu ama çok çok az.
12 Marttada bir ilişkimiz oldu korunmasız içe boşalma olmadı. 20 Marttan beri lekelenmelerim vardı kırmızı renkte. İki gündür pembe akıntım oluyor. (günde iki tane antibiyotik içiyorum 1000mg bir hap.)
Hamile miyim değil miyim günlerdir kafayı yicem. Test yapmıştım 21 Martta sabah uyandığımda negatif çıktı.
Bu arada yorgunluk, kasıklarda ağrı göğüslerde ağrı, mide bulantısı falan şikayetlerim "yok".
sanmıyorum canim hamile olduğunu

Ella bozuyor döngüyü, bir de antibiyotik kullanınca tam şaştı herşey. Damat kaçırmadıysa bişey yoktur :)

Normalde 24 Martta olmam gerekiyordu. Ama benim 20 Martta lekelenmem oldu. 25 - 26 Martta da sadece birer kez akşamları pembe akıntım oldu. Dün ve bugün gebelik testi yaptım negatif.
1 hafta qecms ustnden bi 2 _ 3 qun daha bekle tekrar test yap bakalm olmazsa bi dktora qrun hamileliqe benzio ama belki stres yaptiqin icinde qecikio olabilir braz rahatlamya cals dsunme bakalm belki qelir

Normalde 24 Martta olmam gerekiyordu. Ama benim 20 Martta lekelenmem oldu. 25 - 26 Martta da sadece birer kez akşamları pembe akıntım oldu. Dün ve bugün gebelik testi yaptım negatif.
Hamilelik olduğunu sanmiyorum. Bence cok stres yapmışsin. Zaten hapta kullanmissin ben ihtinal vermiyorum. Rahatla.. Düşünme bunu. En kötü ne olabilir ki? Sonunda ölüm yok

Olmak istemiyorsaniz ve iciniz rahat olsun istiyorsaniz korunabilirsiniz zor birsey degil tak çıkar...

Back
X