• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lazım

Yagmurr28

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
4
0
6
35
İstanbul
Merhaba. Dün ben arkadaşlarımla aynı ortamda içkiyi fazla kaçırdım ve hoşlandığım çocuğun sevgilisi olmasına rağmen aynı ortamda fazla alkol almamışken ve sonrasında bana yavşamayı sürdürdü. Olay sonuçlandı fakat şu şekilde, öptü beni. Ama ben iyiye yormuyorum bunu şuan gerçekten vicdan azabı çekiyorum, basite indirgedim kendimi bu gerçekten beni sinirlendiriyor. Ayrıntılı anlatmak isterim ama öncelikle bu durumu yaşayan var mı? :14:

alkol bu tip şeylere neden olabilir. en iyisi bu olayı kafanızdan bi an önce silin. geçmiş geçmişte kaldı, geri alınamaz. o yüzden üzerinde düşünüp de moralinizi bozmayın boşuna.

evet farkındayım fakat, o bahsettiğim çocukla aynı ortamdayız aynı derslere giriyoruz ve bu can sıkıcı, arkadaş ortamımız aynı sonuç olarak her Allah'ın günü yüzünü görüyorum ve bu yeni bir mevzu değil, sürekli benimle uğraşıyordu öncesindede, sinir etmeye çalışmaları ne bileyim vurup kaçmalar. Açıkçası benim kafam çok karışık gerçekten. Amacı nedir anlamadım, takdir edersiniz ki konuşmayada cesaretim yok, gözünde ne oldum bilmiyorum. Nasıl davranıcam bilmiyorum. Ve hoşlanıyorumda, acı çekiyorum. Lütfen yardım edin bana :14:

evet farkındayım fakat, o bahsettiğim çocukla aynı ortamdayız aynı derslere giriyoruz ve bu can sıkıcı, arkadaş ortamımız aynı sonuç olarak her Allah'ın günü yüzünü görüyorum ve bu yeni bir mevzu değil, sürekli benimle uğraşıyordu öncesindede, sinir etmeye çalışmaları ne bileyim vurup kaçmalar. Açıkçası benim kafam çok karışık gerçekten. Amacı nedir anlamadım, takdir edersiniz ki konuşmayada cesaretim yok, gözünde ne oldum bilmiyorum. Nasıl davranıcam bilmiyorum. Ve hoşlanıyorumda, acı çekiyorum. Lütfen yardım edin bana :14:

Belkide o da senden hoşlanıyordur uğraştırıgına göre. Ama alkol diyosun onu bilip bilmeyerekten yapmıştır insan içince aklı başında olmuyor malesef.Sen takma bence sonuçta o öpmüş o düşünsün :)

Son düzenleme:
senden hoşlanıyor olsaydı sevgılısı olmazdı .
Alkolden dolayı böyle bısey yapmıştır bence .
Cok kafana takma derım ben ..

Alkolüsün diye şansını denemiş sende biraz şansın var demişsin. Alkole dayanıklılığı bilinmez o kişinin ama bilinçli yapma ihtimali yüksek gerisi gelirmi diye şansını dener artık

Kızlar kızlar kızlar. Hep aynı bahane : Başkasıyla evli ama eşini sevmiyor beni seviyor , başkasıyla çıkıyor ama ben ondan hoşlanıyorum o da benden ve beni öptü şöyle yaptı böyle yaptı vs... biraz dürüst olalım biz de bazen erkekler gibi oluyoruz. Kendimize karşı dürüst olalım en azından. Bunları bahane etme istediğin için yaptın arzuladığın için...

Back
X