- 7 Şubat 2017
- 11
- 2
- 1
- Konu Sahibi MarulKafa06
-
Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla buluştum buluştuğumda adetimin 3. günündeydim. Birliktelik olmadı iç çamaşırlarımız hep üzerimizdeydi. Ancak benden 1 2 gün önce kan geldi. Ve karın bölgemde bi gerginlik var stresten mi bilmiyorum. Hamilelik riski olabilir mi?
2 çamaşır vardı hasta olduğum için birde üstüne ped vardı. Yani görünüşe göre imkansız ama ben karnımdaki sertlikten ve gelen kanamadan endişe ettim korktum açıkçası.Hamilelik o kadar kolay değil canım çamaşırlar üstümde diyorsun o yüzden birşey olmaz.
Yani aslında dediğim gibi imkansız bu durumda neden stres yaptığımı da bilmiyorum. İlk defa oldu böyle bişey onun stresindeyim sanırım.Adetn 3 . Günü imkansız yumurtalarn ufacık oluyorlar daha boş sitres yapma.
Sitres yapacaksan sürtünme yda korunma yöntemleri var onları uygula..!?
Olabilir. Bence uzak dur böyle şeylerden kaza kurşunu yeme sonra nece şeyler duyuyorum Allah korusun karşındaki insana ne kadr guvemebilirsn ileri giderse hadi bekaretini kaybedersin taciz edilmek eminim çok kötüdr . Bunları düşünYani aslında dediğim gibi imkansız bu durumda neden stres yaptığımı da bilmiyorum. İlk defa oldu böyle bişey onun stresindeyim sanırım.
Doğru söylüyosunOlabilir. Bence uzak dur böyle şeylerden kaza kurşunu yeme sonra nece şeyler duyuyorum Allah korusun karşındaki insana ne kadr guvemebilirsn ileri giderse hadi bekaretini kaybedersin taciz edilmek eminim çok kötüdr . Bunları düşün
Tabi senin hayatın benm ki nacizane bir öneri..
Anlayamadım?nickin cuk oturmuş
Biz komple yapyrz olmuyor sen camasrnla surtunmeyle yaptgnda mi olcak bu kadar kolay degil hamilelikArkadaşlar ben erkek arkadaşımla buluştum buluştuğumda adetimin 3. günündeydim. Birliktelik olmadı iç çamaşırlarımız hep üzerimizdeydi. Ancak benden 1 2 gün önce kan geldi. Ve karın bölgemde bi gerginlik var stresten mi bilmiyorum. Hamilelik riski olabilir mi?
Yani bende ihtimal vermiyorum ama karın bölgemdeki gerilmeden ve gelen kanamadan endişe ettimBiz komple yapyrz olmuyor sen camasrnla surtunmeyle yaptgnda mi olcak bu kadar kolay degil hamilelik
Küçümsemen yanlış bi hareket. Ben buraya yardım lazım diye konu açmışım bak. Eğer yardım etmeyeceksen ne demeye giriyosun dimi? Hadi komik geldi ne diye dalga geçiyosun. Kanamam oldu ondan korktum. Yoksa bu şartlar altında hamile kalınmayacağını bende biliyorum.Kızlar sizde böylelerine ciddi ciddi cevap yazıyosunuz ya
Ya bi git ya..saçmalama. .böyleleri çok var bu sitede..bide masum gibi yazıyosun..eğer bi ilişki olmadıysa ne hamilelik riski.Küçümsemen yanlış bi hareket. Ben buraya yardım lazım diye konu açmışım bak. Eğer yardım etmeyeceksen ne demeye giriyosun dimi? Hadi komik geldi ne diye dalga geçiyosun. Kanamam oldu ondan korktum. Yoksa bu şartlar altında hamile kalınmayacağını bende biliyorum.
Arkadaşım sana zorla mı cevap yazdırıyoruz?Ya bi git ya..saçmalama. .böyleleri çok var bu sitede..bide masum gibi yazıyosun..eğer bi ilişki olmadıysa ne hamilelik riski.
HaklısınAdetliyken boyle islere kalkısma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?