Yardım lazım

2 çamaşır vardı hasta olduğum için birde üstüne ped vardı. Yani görünüşe göre imkansız ama ben karnımdaki sertlikten ve gelen kanamadan endişe ettim korktum açıkçası.
kiz bi kilitli demir eksikmis ic camasirnda daha nasil kalcanda korkuyosn.keske o kadar kolay olsa saka gibisinz e yeni nesil gumbur gumbur.leylekler getiriyo desek ona bile inancaksimz artk

biz yaptıgımız halde hamile kalamıyoruz :) bu kadar kolaymı diycem de birsey de yapmamıssınızki camasırlar ustunuzde falan imkansız

Canım böyle şeylere kalkışma sen bi bayansın bekarsın bide bekaretine bişey olur korkmuyonmu hiç nefsine hakim ol günah yani istiyorsanız gidip evlenin yapın ama böyle şeyler görünce üzülüyorum ayıp yani yapmayın bidaha karşıdaki insana nasıl güven ediliyorsun hadi diyelim bi şekilde hamile kaldın napcaksın bunları bi düşün o adam seninle evlenecekmi sahip çıkacakmı bebeğinede sanada Allah aşkına yapmayın böyle şeyler dünyanın sonunu getiriyorsunuz böyle şeylerle ayıp ilerde seninde çocugun olacak böyle şeyler yapsın istermisin biraz mantık be arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…