Yardım lazımmm

Marvellc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
201
68
28
27
11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm ve dün uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız

Üzerinden 2 regl dönemi geçmiş testler negatif hala niye korkuyorsun?

Hamile olsan testlerin negatif çıkmasın çok çok zor. 2 defa regl olmuşsun onca test negatif sonuc vermiş gebe değilsin. Stres yaptığın için zihnin sana oyun oynuyor rüyamda goruyosun mide bulantilarin vs oluyor stresten hep. Kendini rahat birak acabalardan kurtul inan bulantı vs kalmiycak.

Yaa çok saolun baya rahatlattıniz içimi internetten araştırmak beynimi yedi resmen Peki son sorum cevaplarsanız sevinirim sizce hamilelik ihtimalim %kaç

Peki çok saolun çok teşekkür ederim ama yinede biyolojik olarak bir ihtimal var yani bana göre sıfır diyorsanız öyle mi anlamalıyım
O ihtimal herkes icin vardir o kadar küçük ihtimallerin peşinden gidip sinirlerini bozmanın bir anlami yokki. Menapoza girmiş 60 yaşındaki kadin için bile milyonda bir gebelik ihtimali var

O ihtimal herkes icin vardir o kadar küçük ihtimallerin peşinden gidip sinirlerini bozmanın bir anlami yokki. Menapoza girmiş 60 yaşındaki kadin için bile milyonda bir gebelik ihtimali var
Yaa güldürdünüz tesekkur ederim bütün yorumlariniz için çok saolun

Kızlar ben de arada kaldım.
Son adet başlangıcım 10 Mayıs
Beklenen adet tarihim 7 Haziran
Gayet sağlıklıyım. Herhangi bir problemim yok.
Yumurtlama günlerini uygulama üzerinden takip edip değerlendirdik , 19-24 Mayıs ve sonrası.
Yoğun kasık ağrım vardı , ayakta zor duracak hâle geldim , hatta böbreklerimden şüphelenip acile gittik hiçbir şey çıkmadı. Gebelik testi yapmadılar benim de aklıma yapın demek gelmedi. Bugün temizlik yaparken de yapamadım , karnım , belim , kasıklarım ağrıdı diye bıraktım. Bir sağ tarafta bir sol tarafta hissediyorum ağrıyı, rahatsızlığı. Karnımda bir şişlik var gibi rahatsızım yani ara ara. Bir de iki yıldır yoğun vajinal kuruluk yaşayan biriydim , iki gündür bu kuruluktan eser kalmadı. Gebeyken östrojen yükselirmiş , kuruluk ondan mı geçti acaba diyorum.
Adet tarihime 8-9 gün var.
Erken gebelik testlerinden alıp birkaç güne denesem mi bilemedim.

Psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…