Üzerinden 2 regl dönemi geçmiş testler negatif hala niye korkuyorsun?11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm ve dün uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız
Hamile olsan testlerin negatif çıkmasın çok çok zor. 2 defa regl olmuşsun onca test negatif sonuc vermiş gebe değilsin. Stres yaptığın için zihnin sana oyun oynuyor rüyamda goruyosun mide bulantilarin vs oluyor stresten hep. Kendini rahat birak acabalardan kurtul inan bulantı vs kalmiycak.11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm ve dün uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız
Yaa çok saolun baya rahatlattıniz içimi internetten araştırmak beynimi yedi resmen Peki son sorum cevaplarsanız sevinirim sizce hamilelik ihtimalim %kaçHamile olsan testlerin negatif çıkmasın çok çok zor. 2 defa regl olmuşsun onca test negatif sonuc vermiş gebe değilsin. Stres yaptığın için zihnin sana oyun oynuyor rüyamda goruyosun mide bulantilarin vs oluyor stresten hep. Kendini rahat birak acabalardan kurtul inan bulantı vs kalmiycak.
Bana gore 0.Yaa çok saolun baya rahatlattıniz içimi internetten araştırmak beynimi yedi resmen Peki son sorum cevaplarsanız sevinirim sizce hamilelik ihtimalim %kaç
Peki çok saolun çok teşekkür ederim ama yinede biyolojik olarak bir ihtimal var yani bana göre sıfır diyorsanız öyle mi anlamalıyımBana gore 0.
O ihtimal herkes icin vardir o kadar küçük ihtimallerin peşinden gidip sinirlerini bozmanın bir anlami yokki. Menapoza girmiş 60 yaşındaki kadin için bile milyonda bir gebelik ihtimali varPeki çok saolun çok teşekkür ederim ama yinede biyolojik olarak bir ihtimal var yani bana göre sıfır diyorsanız öyle mi anlamalıyım
Yaa güldürdünüz tesekkur ederim bütün yorumlariniz için çok saolunO ihtimal herkes icin vardir o kadar küçük ihtimallerin peşinden gidip sinirlerini bozmanın bir anlami yokki. Menapoza girmiş 60 yaşındaki kadin için bile milyonda bir gebelik ihtimali var
Psikoloji11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm ve dün uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız