Yardım 😭

Öncelikle yaşadıklarının yaşınla hiçbir alakası yok. En azından ben bu şekilde düşünüyorum. Böyle olayların daha beter türlerini 30 yaşındaki insanlarda gelip açıyor buraya. Sadece gençliğinin verdiği bi krizi daha iyi yönetememe durumun olabilir. Bu 1.
2. Si burda bir çok konuda, konu sahibinin kocasına kızıp biiiiir sürü saydıran insanlar şuan modları o şekilde olmadığı için senin kullandığın kelimelere tutunup nasıl saldırsak ki acaba düşüncesiyle yazmışta yazmış bu gerçekten hiç hoş gözükmüyor. Senin buradaki hatan konuyu daha net anlatamamak, kendini açıkça ifade edememek olmuş. Eğer kendini daha iyi ifade etseydin o zaman çözüme yönelik bir şeyler düşünülebilirdi.
3. olarak ortada babaanneye değil anneye ihtiyacı olan bir bebek var. Konumuz bu. Ne demek “ neden terbiye vermek istedikleri belli oldu “ ne kadar çirkin sözler bunlar ? Ne kadar sığ ne kadar acımasız ve ayıp. Çok üzüldüm gerçekten.
“ susup Oturacaksın yapacak bir şeyin yok “ diyen olmuş. Keşke görmeseydim o mesajı mesela. Sonra dayak yedim diye konu açılınca “ aaaaa vah vah tüh tüh eli kolu kopsun inşallah boşan hemen “ diyor bunu yazanlar. Ben anlayamıyorum bazen bazılarınızı hanımlar.

Diyebilirsiniz, ama yorum yapmanın yaş kıstası yok.
Bir iki kişi yüklendi diye yüklenecek biri değilim zira aklım fikrim diğer insanlardan bağımsızdır. Muhakeme yeteneğine sahibim.
Çözülecek bir sorun olsa keşke. Canla başla elimizden geleni yapabilsek. Ama yok.
Saldırmak istesem çok başka şeylerle saldırırıdım üstelik. Neyi saldırı olarak nitelediğinizi de anlayamıyorum.
Buraya konu açmak demek saygı çerçevesinde gelen her yoruma açık olmak demektir.
Hoşa gitmeyen şeye neden böyle dedin diye hesap sormak hoş değil dolayısıyla.
Son olarak, küçük yaşta anne olan insana “çocuğun çocuğu oldu” denir, kullanılır bu. Ama küçük yaşta fikir beyan edene “küçük çocuk akıl veriyor” pek denmez. Haddimizi bildiğimiz sürece sorun yok.

Saldırı kısmını sadece size yönelik değil genel olarak gelen yorumları göz önünde bulundurarak yaptım. “ çocuk aklı “ diye bir şeyi hiç duymamış olmanız şaşırtıcı. Evet keşke herkes haddini bilse dediğiniz gibi. :)

Öğretmen olmuş birinin çocuk aklıyla aynı yaşta ev bark döndüren birinin çocuk aklı bir değildir herhalde. Beni alıntılarsanız ben cevap veririm üstelik.
İyi akşamlar.

Evet abla kendimi ifade edemedim ama o kadar yıprandım yoruldum ki çocuğuma gebereceksin diyen görümce maymundan 5 Dk önce doğmuş şerefsiz vb diyen bir kayın eşim susması ben içimi açmak istedim bir ablam abim yok annem babam hasta söylemedim İzmir’de kimsem yok buraya yazdım linç yedim biraz onada üzüldüm hiöbirşeyi adam akıllı doğru yapamıyorum dersimi bile anlatamadım

Öğretmen olmuş birinin çocuk aklıyla aynı yaşta ev bark döndüren birinin çocuk aklı bir değildir herhalde. Beni alıntılarsanız ben cevap veririm üstelik.
İyi akşamlar.
Öğretmen olmayı marifet olarak gören birine bir şeyler anlatmaya çalıştığımı bilseydim keşke. İyi geceler.

Seni bırakırsa bize gelir diyen insana ben çocuğumu yarim saat bile bırakmam izin verme esinin onayını niye bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…