Yardım 😭

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar kayınvalide hanım oğlum 9 aylık sürekli oğlumu kendi evine götürüyor altlı üstlü oturuyoruz maLesef benim evinde sevmiyor geçen diyo inşallah seni bırakır bize gelir eşimle muhattap olur benimle olmaz ben 20 yaşındayım oğluma terbiye kendisi vermeye çalışıyor bağırıyo pislik çirkef görümcemde öyle taşınmak istiyorum öküz hayvan kocam hep bahane biliyo

Hayvanlar insanlarla evlenmez!!

Siz bir kere daha bu konuyu açmıştınız eş ailesinden kimse sevsin istemiyordunuz çok kıskanıyorum sevdikçe ağlıyorum vs diyordunuz. Yanlış hatırlıyorum diye baktım konuyada sizmişsiniz. Siz çok bağımlı olmuşsunuz oğlunuza bir tek sizi sevsin vs demişsiniz bemce bu takıntı olmuş psikiyatriye gitmenizde fayda var. Hem üst katınızda sevsin sevmiyorsunuz muhattap olmuyorsunuz evinizde hiç sevdirmezsiniz.

Yok diyom gelin burda sevin diyo hayır seni bıraksın bize gelsin abidik gubidik şeyler görümcem var oğlum yürüyemiyor çocuğa bağırıyor bıraksam gebereceksin minicik meleğe şimdi söyleyin takıntı mı bu lütfen

Bunu söyledi yani e yuhh biran önce başka bi eve geçin baskı yap Kocan görüşür ailesiyle sen mesafe koyarsın çocuğu görmek istedikleri zamanda sende yanlarında olursun bir yol bulunur

Bunu söyledi yani e yuhh biran önce başka bi eve geçin baskı yap Kocan görüşür ailesiyle sen mesafe koyarsın çocuğu görmek istedikleri zamanda sende yanlarında olursun bir yol bulunur
Söylüyorum bana diyo bu evde öleceksin yani ben Burdan çıkmam diyo kaynım geliyo oğluma diyo maymun şerefsiz maymundan 5 dk önce doğmuş hakaret eşim sessiz kalıyor abla çok bunaldım oğluma bağlanmim de kime bağlanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…