Yardım 😭

Çok tşk ederim beni anladığımız için allah razı olsun İzmir’de yaşıyorum maLesef kimsem yok bende buraya yazdım annemlere anlatmıyorum üzülmesinler diye annemler hem hasta ağır hasta hemde maddi olarak kötü ablam valla kız çocuklarınızı küçük yaşta vermeyin :KK43:
Ailene anlat şu an bir kere üzülür geçer ama sana bisey olsa kahirda aylarca aci ceker yanlis yapıyorsun anlat ailene sahipsizmisin sen

MaLesef abla görümcem geliyo aynı yaştayız oğlum yürümeyi bilmiyo 9 aylık diyo bıraksam gebereceksin bunu sen böyle yetiştiriyon o kadar yoruldum ki 20 yaşında insanın saçlarında beyaz var abla yemin ederim ajıtasyon için yazmadım içimi dökeyim ve akış verin diye
Niye yemin ediyorsun ki gerek yok.. 9 aylık bebek yürümesi zor 3 yasinda başlayan var yürümeye o yasa kadar sadece emekleyip.. benim kızım 2 yaşını geçiyordu yürümeye başlayalı.. yine yuruyordu ama tutunarak kanepelere filan.. yani her coxuk bir degil.. o da bunu iyi biliyor da sirf seni kizdirmak icin oyle söyluyor

Babana tüm olmamak icon evkendinmi çalışabilirdin oysaki nasıl bir kafalar 20 yaşındasin daha çok cahulsin inşallah üstesinden gelirsin biraz cirleflik yap gerekirse kötü ol tabi esin senden yana olsa daha iyi olur al çocuğunu p alıp goturuyorsa sende git al emzircem de cik evine
Bu nasıl yorumdur ya 20 yasindaki bir insana kotuluk le yurumez bu dunya esini daha da kaçırır tatli dil yilani deliginden cikarir zaten yasi kucuk bide siz kamciliyorsunuz pes

Gerçekten zor bu yaşta evlenmiş bir de çocuğun olmuş 20 yaşındasın ve neredeyse 1 yaşında çocuğun var bu yaşadıkların bence senin yaşında biri için zor. Evlilik öyle ani verilecek bir karar değil ki, her yönüyle düşünmek lazım. Ailesiyle yaşamı da hesaba katsaydın baştan. Artık olan olmuş tabi yapacağın şey eşinle tatlı dille konuş annesini kardeşlerini kötüleme eşinle aran bozulmasın bence. Bir müddet böyle dene en azından

Gerçekten zor bu yaşta evlenmiş bir de çocuğun olmuş 20 yaşındasın ve neredeyse 1 yaşında çocuğun var bu yaşadıkların bence senin yaşında biri için zor. Evlilik öyle ani verilecek bir karar değil ki, her yönüyle düşünmek lazım. Ailesiyle yaşamı da hesaba katsaydın baştan. Artık olan olmuş tabi yapacağın şey eşinle tatlı dille konuş annesini kardeşlerini kötüleme eşinle aran bozulmasın bence. Bir müddet böyle dene en azından
Tşk ederim ablam

Bu nasıl yorumdur ya 20 yasindaki bir insana kotuluk le yurumez bu dunya esini daha da kaçırır tatli dil yilani deliginden cikarir zaten yasi kucuk bide siz kamciliyorsunuz pes
Beni yanlış anladığımız düşünüyorum gerekirse kötü ol derken kv ile ilişkisinden bahsettim hani çocuğu aldı diye kuserse falan gibi gerekirse kus kal manasında ayrıca belirtmişim orda eşinin ondan yana olsa daha iyi olabileceğini

Ayrıca sonraki yorumlarimi okuduysankz ailesinden destek almasını söyledim bu kamcilamak değil

Yukarından da bakmadım, dalga da geçmedim. Ablan yaşında değilim zaten iki yaş büyüğüm senden.
Tespit yaptım sadece.
Ayakların üzerinde durabiliyor olsan çekme al çocuğunu hayatını kur diyebilirdim. O yüzden de “Bilemedim...” dedim. Çünkü şu an ne maddi ne manevi olgunluğa erişmiş durumdasın.
Tek yapacağın susup katlanmak.
Şimdi ben size gelip “ çocuk aklıyla akıl veriyor “ desem ne kadar nahoş bi durum olur dimi ?
Lütfen hanımlar. Daha sakin daha makul olalım. Bir iki kişi yüklendi diye bizde yüklendikçe yüklenmeyelim. Zaman zaman hepimiz kendimizce zor, bize ağır gelen durumların içinde kalabiliyoruz. Birbirimize karşı daha sorun çözücü olmak varken ne bu saldırı ?

Şimdi ben size gelip “ çocuk aklıyla akıl veriyor “ desem ne kadar nahoş bi durum olur dimi ?
Lütfen hanımlar. Daha sakin daha makul olalım. Bir iki kişi yüklendi diye bizde yüklendikçe yüklenmeyelim. Zaman zaman hepimiz kendimizce zor, bize ağır gelen durumların içinde kalabiliyoruz. Birbirimize karşı daha sorun çözücü olmak varken ne bu saldırı ?
Çok tşk ederim ablam allah razı olsun

9 aylık çocuğa nasıl bir terbiye vermeye çalışıyor acaba merak ettim. Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.

Back
X