yardım lütfen bebeğim hareket etmiyor..

gul2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
52
0
86
İzmir
Kızlar merhaba..bebeğim bikaç gündür çok hareket etmiyor..nezleyim acaba onunda etkisi olabilir mi 27. haftadayız.dün sağlık ocağına gittim..kalbini dinlediler bi aletle "çok normal dedi hatta uzun dinledim bisoru varsa die ama bişey yok" dedi hemşire.. dün akşam çok az bikaç hareket yaptı bugün henüz hiç yapmadı... cumartesi öğlen dr. randevum var panik yapmayıp 2 gün beklesem mi...yoksa bişey yapmalımıyım sizce..:'( :'(

Kızlar merhaba..bebeğim bikaç gündür çok hareket etmiyor..nezleyim acaba onunda etkisi olabilir mi 27. haftadayız.dün sağlık ocağına gittim..kalbini dinlediler bi aletle "çok normal dedi hatta uzun dinledim bisoru varsa die ama bişey yok" dedi hemşire.. dün akşam çok az bikaç hareket yaptı bugün henüz hiç yapmadı... cumartesi öğlen dr. randevum var panik yapmayıp 2 gün beklesem mi...yoksa bişey yapmalımıyım sizce..:'( :'(

tatlımm bence kontrolunu 2 gün öne çektirsenn için ferahlarr....bende 25. haftamdayım artık herşeyden nem kapar olduk ama belkide bölesi daha iyiiii....ar bi doktorunu çağırır belkiiiii....sen yine içini ferah tutt yorulmuştur belkidee ;)

bence rahat olun derim haftalar ilerledikçe hareketleri yavaşlıyo bebeğin özellikle yeri daraldığı ve sürekli büyüdüğü için ilerki haftalarda daha az hareket etmeye başlıyo bebkler .bende korkuyodum hareket etmediği zaman ama insan bazen farketmiyor kalp atışlarıda sağlıklıysa kendinizi boşuna telaşlandırmayın derim .bide biraz çukulata bal yada süt içip sesiz biyerde oturun o zaman hemen oynuyolar :)

bence çok endişeleniyorsun.bu bebeğe de yansıyor.bende 29 haftalık hamileym bazen benm ki de çok az harekt edior.artık tıpkı bi insanın ki gibi uyuyp uyanma evreleri başladı.. muhtemelen senin bebeğin dinleniordur.tabi yine de bekle hareket etmezse en yakında ki hastaneye yada saglık ocagına git.kalp atışlarını tekrar dinle en azından rahatlarsın bebeğinden de rahatlar..allah yardımcımız olsun hepimizin...

kızlar yazdıklarınız için çook teşekkürler..ya acaip panik bi insan oldum abartıyorum ben eşimde kızıyo çocuk sennin yüzünden panik olcak diye...iş yerinde yeni bebeği olanlar var bişeyler ye iç uzat bacaklarını otur dediler..sakin ol yeter falan dediler.. neyse ben iş yerinin heryerinde paik yaptıktan sonra oturdum 5 dakka sonra kızım yan tarafıma öyle tekmeler attı ki bana kızdı galiba niye panik yapıyosun uyuyodum diye....acaip sevindim...sabah sabah uyuyomuş garibim...bu aralar çok sık sık olmuyo hareketleri araştırdım bu haftalarda bebek büyüme evresinde çok uyuyormuş..birdaha stres yapmıcam bebişimi kızlar sizde sakin olun...tecrübeli anneler bişi biliyolar dinlemek lazım..çook mutluyummmm yaaaaa...size de çook teşekkür ederim

Back
X