Yardim lütfen gebelik mi deilmi biri beni bilgilendirirmi

yeliz1906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
22
3
1
31
Merhabalar arkadaşlar ben en son bu 2 ay içerisinde adet düzensizliği yaşıyorum söyle 12 Mayıs'ta 5 günlük bir adet sürecim oldu Sonra 25 Temmuz'da 2 günlük bir adet sürecim oldu Normalde benim 5-6 gün sürerdi 2 gün sürmesi beni yani Acaba hamile miyim bu geçirdiğim yerleşme kanaması mı diye düşünmeme sebebi oldu test falan yaptırdım hepsini negatif çıktı doktor bana tarlusal yazdı ve Ben tarlusali bitireli 10 günü geçti ve hala Adet olmadım göğüslerimde hassasiyet kasıkta hafif çok hafif bir ağrı böyle bacaklara kadar vuruyor İddaa İştahım çok açıldı sık idrara çıkma da var ya yine bir test yapacağım ama çok korkuyorum negatif çıkarsa diye kendimi çok üzülüyorum sonra bana bir akıl verin ya Bu niye öncesinde hiç böyle düzensizliklerim de yoktu Tabii yapay zekaya soruyorum %70-80 hamilesinizdir diyor yorgunluk halsizlikte çabası

tarlusal da kullanmışsınız...son hamileliğim de bir gün adet gördüm..şüphe edip 10 gün sonra test yaptım..negatif çıktı..5 gün sonra yaptığım da pozitif çıktı..bazen geç çıkabiliyor ya da bazı kadınlar da idrarda hiç çıkmayabiliyor..kan testi verin iyisi

Kan testi verdim evet bundan 20 gün önce hep adet olacak gibi ağrilarim oluyodu adet olmadım tarlusal aldım kullandım yine olmadım ama belirtilerin üstüne bellirtiler ekleniyor üst üstüne eksilme yok çok üzüldüğüm için test felan yapmadım daha ama bu karmaşıklık beni öldürüyor tarlusal kullandım adet olmadım hamile olmasaydım olurdum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…