Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sende problem vardı galiba naptın gettinmi doktora tekrarinş hepinizden hayırlı haberler aliriz
yok cnm yarin gidecem inşallah kalhi görünmedi dün bugün 6+1 olduk yarin gitsem sence görünür mu yoksa yine mi erken yarin 6+2 olacamcanım sende problem vardı galiba naptın gettinmi doktora tekrar
cnm kan vermek orucu bozmuyormusKan kesin sonuç yanılma payı yoktur.. Bende 2. Gün geciktim.. Oruç bozmamak için kan wermedim yarın gebelik testi alıp yapıcam.. Nasip
Can'ım kalp atışını duymak 12. Haftada bile mümkün sakın acele etme ve üzülme stres yapma inşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışınıyok cnm yarin gidecem inşallah kalhi görünmedi dün bugün 6+1 olduk yarin gitsem sence görünür mu yoksa yine mi erken yarin 6+2 olacam
ins cnm dua edin lütfen bana ve tüm isteyenlereCan'ım kalp atışını duymak 12. Haftada bile mümkün sakın acele etme ve üzülme stres yapma inşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışını
Ben adet günümde kan testi yaptırmıştım pozitif cıkmıstıHanımlar merhaba. Bilginizi paylaşın benimle lütfenben kan testi yaptırdım negatif yazıyor. Ama adetim sadece iki gün gecikti. Ben sabirsizlanip yaptırdım. Acaba o yüzden negatif çıkmış olabilir mi. Kesin midir bu hamile değil miyimdir
![]()