Yardım lütfen şüphe çok kötü

Sksb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
11
3
1
28
Hanımlar merhaba. Bilginizi paylaşın benimle lütfen :( ben kan testi yaptırdım negatif yazıyor. Ama adetim sadece iki gün gecikti. Ben sabirsizlanip yaptırdım. Acaba o yüzden negatif çıkmış olabilir mi. Kesin midir bu hamile değil miyimdir :(

Valla cnm bnde 5 gun gecdi yaptirdim hatta bugun 7gun hala olmadim ama kanda idrarda negatif bnde cok karmasigim

Değilsindir canım kanda yanılma olmaz

piskolojik canlar ne yazıkki 5 gün geciktim geçen ay bende sanırım vücudumuz bize oyun oynuyor

cok üzgünüm ama kanda yanilma veya erken olmus olamaz degilsin kanda hemen cikiyor adetten bir hafta once bile cikar

Galiba olabilir dktr da bana 3 secenek sundu stres gec dollenme yada yumurtalarin catlamasi gec olucak olabilir bu ay diye bakalim hangisi merak ve heyecanla bekliyorumm

Kan kesin sonuç yanılma payı yoktur.. Bende 2. Gün geciktim.. Oruç bozmamak için kan wermedim yarın gebelik testi alıp yapıcam.. Nasip

Evet canım kan vermek orucu bozmaz. Kesinleşti kızlar değilim yani kesin değilim :(

yok cnm yarin gidecem inşallah kalhi görünmedi dün bugün 6+1 olduk yarin gitsem sence görünür mu yoksa yine mi erken yarin 6+2 olacam
Can'ım kalp atışını duymak 12. Haftada bile mümkün sakın acele etme ve üzülme stres yapma inşallah duyacaksın bebeğinin kalp atışını

Ben adetıme 4 gün kala yaptırdım negatıftı kan testı 1 hafta sonrası yaptırdım 97.54 tü gec döllenme olmus

Canım benim ya hasta olmasaydın söylediğin ne güzel de umut olurdu :(

Hanımlar merhaba. Bilginizi paylaşın benimle lütfen :KK43: ben kan testi yaptırdım negatif yazıyor. Ama adetim sadece iki gün gecikti. Ben sabirsizlanip yaptırdım. Acaba o yüzden negatif çıkmış olabilir mi. Kesin midir bu hamile değil miyimdir :KK43:
Ben adet günümde kan testi yaptırmıştım pozitif cıkmıstı

Back
X