yardim lutfen

nebf

inci tanem biricik kizim
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
2.031
1.661
333
belki konunun yeri burasi degil ama caresiz kaldim.ben 30 haftalik hamileyim ikinci prensesimizi bekliyoruz.dun drum seker yukleme testi istedi yaptirmak istemiyorum dedim oda ozaman aclik tokluk sekerine baktir mutlaks dedi souclari gormek istiyorum deyince ben bu testi saglik ocaginda yaptirabilirmiyim veya dahiliye bolumunde.yada tip merkezleri yapar mi bu testi yaptiran arkadaslar yardim ederseniz sevinirim cunku kontrol surem dolmadan gitmeliyim tekrar muayene parasi odemek istemiyorum cok pahali.
okuyan herkese tesekkurler hepinize iyi geceler...

Ben sağlık ocağında yaptirmistim. Sabah erkenden git yaptır.

Sağlık ocaklarında yapıyorlar kaydınız yok mu sağlık ocağına ? Eğer yoksa olması gerekiyor gebe takip ve doğum sonrası bebeğin aylık takip aşı ve kontrolleri için. Ha var ise eğer bu testler için arama yapıyorlar

Ndn şeker yuklemesi istemedin cnim

Devlet hastaneleri yapiyor.. ozur dileyerek bende bi sey sormak istiyorum 2 aylik bebegim var hic emmedi beni.. ilk sütum yoktu ve cok bilincsizce direk biberonla mama verdirdiler.. hem biberona alisti hemde emmeyi reddediyor.. sutum cok az da olsa gelmeye baslamisti ama suan tamamen bitmek uzere.. lutfen bana bi akil verin bebegim bu saatten sonra emer mi beni... emse inaniyorum kesin sutum artacak

Ay kuzum benm.. biberona alistimi emmez diyolar ama sen cabala bence. Sutunu sık kokusunu tadini alinca belki emer yaa

Saglik ocaklarinda yapiyorlar. Her saglik ocagi yapiyormu bilmiyorum ama. Poliklinikler vs yapar.

sütünü sagarak ver

Sağlık ocakları yapıyor canım benim dr um da açlık tokluk şekerine bakıp bana yapmadı şeker yüklemesi. Gerek yok dedi bende anlamadım herkes yaptırıyor diye. Vardır dr ların bir bildiği

Sütün şimdi az geldiği için biberonda bol bol mama geldiği için kolayı seçiyor biberonu tercih ediyor bence emzirmeden önce süt pompasıyla sütü iyice getirip bebeğini birde öyle emzirmeyi dene istersen

Sütün şimdi az geldiği için biberonda bol bol mama geldiği için kolayı seçiyor biberonu tercih ediyor bence emzirmeden önce süt pompasıyla sütü iyice getirip bebeğini birde öyle emzirmeyi dene istersen
Bi farki var mi bilmiyorum ama phillips avent dogal akis biberonu almistik onunla veriyordum anne gogsune yakin diye ama... bebegim ten ile biberon farkini biliyor artik ve gogsumu hic bi sekilde tutmuyor... sutum var yok bilmiyor bile... once sutumu arttirmak istiyorum ama su saatten sonra olabilir mi sizce ?

Olabilir tabi neden olmasın gece bol bol emzirin o farkı anlamaz belli uyanmasa bile kaldırıp verin memeyi birde rezene çayı tavsiye ederim süt artırmakta çok iyi
azda emse anne sütünü verin

Sağlık ocakları yapıyor canım benim dr um da açlık tokluk şekerine bakıp bana yapmadı şeker yüklemesi. Gerek yok dedi bende anlamadım herkes yaptırıyor diye. Vardır dr ların bir bildiği
ben kendim istemiyorum seker li suyu ac karnina ictigim gibi cikartcam eminim o yuzden aclik tokluk yaptiriyim de icim rahat olsun dedim.zaten iki kilo aldim nornalde kiloluyum zaten 75 dim simdi 77 yim hic tatli yemiyorum yiyemiyorum midem almiyor yinede dr illa yaptir dedi.cvp icin cok tesekkur ederim

saglik ocaginda kaydim var takiplerimi duzenli yaptiriyorum.seker yukleme yerine aclik tokluk baktirmak daha mantikli geldi bana.hastane malum araba ya bin ssk zaten cok kalabalik saglik ocaginin yapiyor olmasina cok sevindim cok tesekkurler

Ndn şeker yuklemesi istemedin cnim
seker yuklemesi cok zor geliyor bana.ac karnina ben arabaya hayatta binemem hele o sekerli suyu ictigim gibi cikar yani.bosa eziyet cekmiyim dedim.birde bana gereksiz bir test gibi geliyor diger ulkelerde asla yapilmiyormus zaten.kaldi ki diyet veriyolar bende simdi diyet yapicam.tam bugday ekmegi tuketiyorum ve hamur isi pilav makarna patates ve tuz dan uzak durucam mumkun olduginca.sende hamilesin sanirim saglikla al kucagina tum hamislre hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…