Zeytinyagi kullaniyomusun canim o iyi gelir bezini degistirsen blki bezdendir bide bazi aczaneler ozel karisim krem yapiyolar bi danissan gecmis olsunMerhaba arkadaşlar,8 aylık bebegimin altı kıpkırmızı denemediğim şey kalmadı ama bir türlü geçmiyor. Bebegim çok huzursuz napabilirim. Şimdiden cvp verek herkeze teşekkürler.
Ah çok saol bide öyle deniyim cnmKullandiginiz bez veya islak mendil yapiyor olabilir .altini temizledikten sonra 1 dk filan acik birakip kuruyunca koruyucu kremi surerseniz pisik onlenebilir.pisikte trosyd veya travazolu pisik onleyici kremle karistirip surerim daha etkili olur. Pisik onleyicinin kivami koyu oldugu icin travazolu daha uzun sure tutuyor
Kiyamam kuzum ya nasil yaniyodur kesinlikle danisin tanidik bi yer varsa daha iyi olur hatta aktarlarada bi sorun cok guzel urunleri oluyoÇok teşekkür ederim cnm saol evet zeytin yağı da kullandım. Az önce vazelin sürdüm kuzum zor uyudu. Birde dediğin gibi eczaneyle bi görüsüyüm belki bi faydası olur. Doğdu doğalı pişik oluyordu sürekli ama bu seferki öncekilere hic benzemiyo
Bebeğin altını temizledikten sonra kantaron yağı sür yoksa eğerMerhaba arkadaşlar,8 aylık bebegimin altı kıpkırmızı denemediğim şey kalmadı ama bir türlü geçmiyor. Bebegim çok huzursuz napabilirim. Şimdiden cvp verek herkeze teşekkürler.
Evet genelde bazı bebeklere ıyi bez yariyo bazılarına da ucuz bez kullanınca pişik sorunu falan olmuyor cildiyeci öyle demişti. Bizde bi banane var kızım ilk doğduğunda tuzluyolarmis ya bebekleri. Ben onu yaptırmadım sürekli bi çocuk tuzlamadı ondan öyle diyorPrima da hiç sorun yaşamadım pişik yapmadı yani bizde bebekten bebeğe değişir gerçi
Sık sık altını temizle evin içi sicaksa eğer altını aldığında biraz bebisin üzerine çarşaf ört poposu açık oynasın biraz hem eğlenir hemde hava aldıkça rahatlar
Benim 3 çocuğumda sözde tuzlandi ne farketti ikinci pişik oldu bu süre illaki yaşar çocuklar pisigi benimkiler ishal döneminde olduEvet genelde bazı bebeklere ıyi bez yariyo bazılarına da ucuz bez kullanınca pişik sorunu falan olmuyor cildiyeci öyle demişti. Bizde bi banane var kızım ilk doğduğunda tuzluyolarmis ya bebekleri. Ben onu yaptırmadım sürekli bi çocuk tuzlamadı ondan öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?