Yardım lütfen

Pinar_tasci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
23
1
1
26
Merhaba arkadaşlar ve hanımlar ben bugüne kadar üye olmadan okurdum hep burda anlatılanları ama bende üye olup anlatmak istedim derdimi.
Çok sevdiğim aşık olduğum biri vardı. Onunla evleneceğimi düşünürdüm cinsellik de yaşadık. Ama sonra anlaşamadık ve ben bitirdim. Ama içimde hep bi koeku var bir gün bi hastalığım çıkar da doktora gidersem ailem öğrenir bakire olmadığımı diye ya da farklı bir şekilde öğrenirler diye hep korkuyorum. Yaşadığım şey için evet pişmanım her zaman da tövbe ediyorum ama oldu bi kere değiştiremiyorum. Bişey diyin bana çünkü bu korkuyla yaşamak çok zor.

Bu konudaki fikriniz en baştan belli değil miydi?
Kendine güvenen istediğini yaşar , ben kafama takarım yapamam diyecek olan de kendini tutmalı diye düşünüyorum. Her şeyi yapıp sonradan ah vah etmek bana garip geliyor.

Olan olmuş bundan sonra sürekli düşünmek sadece ruh sağlığınızı bozar, önünüze bakıp bundan sonrası için pişman olacağınız şeyler yaşamayın. Yada nasılsa artık bakire değilim düşüncesiyle her aşık olduğunuzla birlikte olmayın.

Merhaba arkadaşlar ve hanımlar ben bugüne kadar üye olmadan okurdum hep burda anlatılanları ama bende üye olup anlatmak istedim derdimi.
Çok sevdiğim aşık olduğum biri vardı. Onunla evleneceğimi düşünürdüm cinsellik de yaşadık. Ama sonra anlaşamadık ve ben bitirdim. Ama içimde hep bi koeku var bir gün bi hastalığım çıkar da doktora gidersem ailem öğrenir bakire olmadığımı diye ya da farklı bir şekilde öğrenirler diye hep korkuyorum. Yaşadığım şey için evet pişmanım her zaman da tövbe ediyorum ama oldu bi kere değiştiremiyorum. Bişey diyin bana çünkü bu korkuyla yaşamak çok zor.
Kendiniz yazmışsınız zaten. Olmuş ve değiştiremezsiniz. Zaten pişman da olmuşsunuz. Yaşınız kaç?

Canım su saatten sonra yapilacak bir sey yok dedigin gibi. Pişmanlığını da yaşıyorsun belli ki. Her insan hata yapar. Bu korkuyu uzerinden atarsin insallah. Profesyonel yardim alabilirsin.

Sizce doktorlar bişey der mi ben annemle giderim hep beni asla yalnız bırakmaz
Canım su saatten sonra yapilacak bir sey yok dedigin gibi. Pişmanlığını da yaşıyorsun belli ki. Her insan hata yapar. Bu korkuyu uzerinden atarsin insallah. Profesyonel yardim alabilirsin.

Ailem çok tutucu onlar kabul etmezler onlara göre ben hep lekeli namusu kirli biri olurum kimsenin yüzüne bakamam. Ben böyle düşünmüyorum benim namusumu bi zar belirlemez biliyorum ama insan ailesini değiştiremiyor

Evleneceğiniz zaman ne olcak peki? Diktirme olayları falan var 🙄

Aradan 6 sene geçmiş çıksa idi şimdiye kadar belirtilerini gösterirdi..
O zaman takılmadın şimdi neden takıldın bu konuya ?
Ayrıca hastalık kapmışmıyım diye gittiğin dr da kızlık zarı korkusu ne onu da anlamadım :KK64:
Bakire olmasanız bile dr ailenize canlı yayın yapmaz merak etmeyin
24 yaşında bayansız gidin muayenizi olun.

Back
X