Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sorunu var ?Iyi günler herkese 2 seneden beri cocuk sahibi olamıyoruz esinde sorun olup hamilelik yasayan varmi ne tavsiye edersiniz
Eşinizin sorunu nedir? Sigara içiyorsa hemen bıraksın ayrıcaIyi günler herkese 2 seneden beri cocuk sahibi olamıyoruz esinde sorun olup hamilelik yasayan varmi ne tavsiye edersiniz
TmmNe sorunu var ?
Malesef birakmiyorEşinizin sorunu nedir? Sigara içiyorsa hemen bıraksın ayrıca
Eşinizin hangi sağlık problemi varIyi günler herkese 2 seneden beri cocuk sahibi olamıyoruz esinde sorun olup hamilelik yasayan varmi ne tavsiye edersiniz
Sperm sorunu düşüklüğüEşinizin hangi sağlık problemi var
Bu çözümü olmayan birsey değil canım. Doktor takviye ilaç felan verdi miSperm sorunu düşüklüğü
Verdi kullandik ama sonuc hala alamadik ovulasyon da takip ediyorum gecen ay da hatta 15 gunluk gecikme yasadim adet söktürücü vermisti doktor kullanmadim kendiliginden adet oldum bide evde gebelik testi yapmistim kactane hep ikinci silik cikti kan vermistim ama sonuc negatif ciktiBu çözümü olmayan birsey değil canım. Doktor takviye ilaç felan verdi mi
Stres yapmayın stres varsa hersey gecikiyor. Benim tavsiyem eşine keçi boynuzu pekmezi al ve her gün sabah akşam aç karnına içirVerdi kullandik ama sonuc hala alamadik ovulasyon da takip ediyorum gecen ay da hatta 15 gunluk gecikme yasadim adet söktürücü vermisti doktor kullanmadim kendiliginden adet oldum bide evde gebelik testi yapmistim kactane hep ikinci silik cikti kan vermistim ama sonuc negatif cikti
Evet oda var tabi stres yapınca kotu oluyor aldim onu kullandiriyorum bide caksir otu varmis onu da almistim tabi yarari olursaStres yapmayın stres varsa hersey gecikiyor. Benim tavsiyem eşine keçi boynuzu pekmezi al ve her gün sabah akşam aç karnına içir
Olur inşallah aklınızı boşaltın stres yapmayın. Biraz akışına bırakınEvet oda var tabi stres yapınca kotu oluyor aldim onu kullandiriyorum bide caksir otu varmis onu da almistim tabi yarari olursa