Gebeliğe Hazırlık Yardim lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Iyi günler herkese 2 seneden beri cocuk sahibi olamıyoruz esinde sorun olup hamilelik yasayan varmi ne tavsiye edersiniz

Takviye ilacla çözülür

Bu çözümü olmayan birsey değil canım. Doktor takviye ilaç felan verdi mi
Verdi kullandik ama sonuc hala alamadik ovulasyon da takip ediyorum gecen ay da hatta 15 gunluk gecikme yasadim adet söktürücü vermisti doktor kullanmadim kendiliginden adet oldum bide evde gebelik testi yapmistim kactane hep ikinci silik cikti kan vermistim ama sonuc negatif cikti

Verdi kullandik ama sonuc hala alamadik ovulasyon da takip ediyorum gecen ay da hatta 15 gunluk gecikme yasadim adet söktürücü vermisti doktor kullanmadim kendiliginden adet oldum bide evde gebelik testi yapmistim kactane hep ikinci silik cikti kan vermistim ama sonuc negatif cikti
Stres yapmayın stres varsa hersey gecikiyor. Benim tavsiyem eşine keçi boynuzu pekmezi al ve her gün sabah akşam aç karnına içir

Stres yapmayın stres varsa hersey gecikiyor. Benim tavsiyem eşine keçi boynuzu pekmezi al ve her gün sabah akşam aç karnına içir
Evet oda var tabi stres yapınca kotu oluyor aldim onu kullandiriyorum bide caksir otu varmis onu da almistim tabi yarari olursa

Back
X