Yardim lutfen

falaz_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
89
13
3
33
Regl ye 5 gün var dün biraz pembe leke geldi bugün kahverengi akıntıya döndü ama 1,2 damla ancak oluyor... Son 1 haftadır düne kadar beyaz akinti vardı ve karın altı batması oluyordu
Daha önce böyle birsey yaşamadım...Bu durumu yaşayan bilgi verebilir mi ?
Gebelik mumkun mu?

Gebelik olabilir ama 5 gün geçsin bir test yapın. Gerçi benim bı senedir bu belirtiler var ama hc gebelik olmadı gebelikten çok kan değerine inanın derim

Yani yerleşme olabilir diye düşünüyorum olduysa da geç döllenmeden kaynaklıdır çünkü adetini az kalmış inşallah geç döllenmedir biraz bekle özellikle adet gününü bekle o gün idrar testi yap zaten çıkar yani hatta geç döllenme varsa idrar testine bile çıkmayabilir o yüzden kan testi verebilirsin adet olmazsa

Regl ye 5 gün var dün biraz pembe leke geldi bugün kahverengi akıntıya döndü ama 1,2 damla ancak oluyor... Son 1 haftadır düne kadar beyaz akinti vardı ve karın altı batması oluyordu
Gebelik mumkun mu?
Gebelik olabilir 1 yada 2 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin

Ovulasyon tarihide biraz geç oldu beklediğim tarihe göre...ondan olabilir mi?
Yani yerleşme olabilir diye düşünüyorum olduysa da geç döllenmeden kaynaklıdır çünkü adetini az kalmış inşallah geç döllenmedir biraz bekle özellikle adet gününü bekle o gün idrar testi yap zaten çıkar yani hatta geç döllenme varsa idrar testine bile çıkmayabilir o yüzden kan testi verebilirsin adet olmazsa

Gebelik mumkun mu?
yerleşme kanaması olabilir test yapsaydın

Back
X