Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir 1 yada 2 gün kala erken gebelik testi yapabilirsinRegl ye 5 gün var dün biraz pembe leke geldi bugün kahverengi akıntıya döndü ama 1,2 damla ancak oluyor... Son 1 haftadır düne kadar beyaz akinti vardı ve karın altı batması oluyordu
Daha önce böyle birsey yaşamadım...Bu durumu yaşayan bilgi verebilir mi ?
Gebelik mumkun mu?
Yani yerleşme olabilir diye düşünüyorum olduysa da geç döllenmeden kaynaklıdır çünkü adetini az kalmış inşallah geç döllenmedir biraz bekle özellikle adet gününü bekle o gün idrar testi yap zaten çıkar yani hatta geç döllenme varsa idrar testine bile çıkmayabilir o yüzden kan testi verebilirsin adet olmazsa
Olabilir tabi kiOvulasyon tarihide biraz geç oldu beklediğim tarihe göre...ondan olabilir mi?
Sizde belirtiler nasildi ?Olabilir tabi ki
yerleşme kanaması olabilir test yapsaydınRegl ye 5 gün var dün biraz pembe leke geldi bugün kahverengi akıntıya döndü ama 1,2 damla ancak oluyor... Son 1 haftadır düne kadar beyaz akinti vardı ve karın altı batması oluyordu
Daha önce böyle birsey yaşamadım...Bu durumu yaşayan bilgi verebilir mi ?
Gebelik mumkun mu?
Erken mi bilemedim , ilk olduğu için bilgimde yok daha önce aynı durumu yaşadım kimyasal gebelik oldu, biraz korkuyorum...yerleşme kanaması olabilir test
korkma kimyasal senın gebe kalabıldıgını gösterirErken mi bilemedim , ilk olduğu için bilgimde yok daha önce aynı durumu yaşadım kimyasal gebelik oldu, biraz korkuyorum...
Şuan testler için erken yerleşme ise en az 4 gün beklemen gerekirErken mi bilemedim , ilk olduğu için bilgimde yok daha önce aynı durumu yaşadım kimyasal gebelik oldu, biraz korkuyorum...