• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

eczmabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
68
16
88
39
Dün bir hemşire arkadaşım birşey dedi kafamı karıştırdı. Yüksek riskli gebelik kategorisindeyim , 2 düşük ,40 yaş , genetik testimde pıhtılaşma sorunu var şuan gebeyim çok şükür herşey yolunda. Beylikdüzü medicanaya gidiyorum orada takipliyim. Hemşire arkadaşımın dediğine göre sen hep özele gidiyorsun gebeliğinin 9.ayında özeller seni kabul etmeyebilir boş küvez yok doktor yok diye gönderebilir seni dediler özele çok güvenme devlete de git dedi moralim bozuldu. Birde doğum yapacağım gün onu düşünmek istemiyorum. Zaten sezeryan olmak istiyorum. Siz böyle birşey duydunuz mu tanık oldunuz mu ?

Bende özel hastaneye gidiyordum ikili tarama riskli geldi yaş 36 ve kalpte delik göründü özel perinatoloji doktoruna gittim sıvı alınması gerekliydi bana bende yaparım ama ters bir durum olursa sonuçlarda gebelik sonlandırma filan aynı işlemi tekrar devlette yapman gerekli dedi devlette onun yönlendirdiği doktora işlem yaptırdım şükür sonuçlarım temiz geldi kalp için takip edildim doguma az zaman kala kalpte deliği kontrol etmek için beni başka bölüme yönlendirdi şuanlık görünen tam bir şey yok bebek büyüdüğü için dedi ama beni yeni doğan küvezli daha büyük yada şehir hastanesinde doğum yapmam için yönlendirdi
doğum da ters birsey olursa kardiyoloji ve cocuk doktorun acil müdahale etmesi gerekebilir dedi zaman kaybetmemen gerekli dediği için şehir hastanesine gittim gün aldım 5 gün sonra doğum oldu :)
özele de gitseniz devlette kadın doğum da kaydınız olsun bence

Dün bir hemşire arkadaşım birşey dedi kafamı karıştırdı. Yüksek riskli gebelik kategorisindeyim , 2 düşük ,40 yaş , genetik testimde pıhtılaşma sorunu var şuan gebeyim çok şükür herşey yolunda. Beylikdüzü medicanaya gidiyorum orada takipliyim. Hemşire arkadaşımın dediğine göre sen hep özele gidiyorsun gebeliğinin 9.ayında özeller seni kabul etmeyebilir boş küvez yok doktor yok diye gönderebilir seni dediler özele çok güvenme devlete de git dedi moralim bozuldu. Birde doğum yapacağım gün onu düşünmek istemiyorum. Zaten sezeryan olmak istiyorum. Siz böyle birşey duydunuz mu tanık oldunuz mu ?
Hemşire arkadaş nerede çalışıyor peki ? Bende o hastaneye gidiyorum bu hastane çok kapsamlı bir hastane. Organ nakli bölümü bile var. Kenar mahalle özel hastanesi değil ki. Ben öyle bir problem olacağını düşünmüyorum ama yinede doktorunuzla paylaşın bu durumu. O detaylı bilgiyi verecektir. hastanede en ufak bir olay duyulmasını istemezler büyük ismi olan bir hastane sonuçta sizi ve bebeği riske atacaklarını sanmıyorum.

Merhaba. Sizin gittiğiniz hastaneyi bilmiyorum. Ben kendi başımdan geçeni söyleyeyim. Beylikdüzü'nde kapanan hastanelerden birine gidiyordum bende. O hastaneyi seçme sebebim aksi bir durumda çocuk yoğun bakımı olmasıydı. Sonra doktorum ve hastane ile bazı sorunlar yaşadım. Bebeğimin durumu kötüleşti. Ben hastaneye güveninim kalmadığı için çam sakuraya gittim. Orada doğum yaptım. Sonrasında keşke oraya gitseymişim en başından dedim. Bebeğimde bir çok sıkıntı oldu ve her sorun için çok iyi doktorlar vardı. Hiç gözüm arkada kalmadı ♥️ üstte de bir hanımefendinin dediği gibi bence de en azından bir kaydınız olsun. Bu konuda şehir hastanesi şu an en donanımlı hastane diye biliyorum

Back
X