Yardım lütfen.

aynen 2.5 yıldır bırlıkteyız ve hala eskı ılk kız arkadasını unutamadıgını soyledı.

bu söylediği doğru olabilir mi
yani şunu demek istiyorum
senin canını mı acıtmak istedi de böyle mi söyledi
sonuçta kafasından bir sürü senaryo uydurmuş ve buna kendini inandırmış olabilir
yoksa unutmama ihtimali olabilir mi
daha önce sen hissettin mi böyle bişey

canım evet asker psikolojisi .sağlıklı deil ama sana eski sevgilisini anlatıyor.dönene kadar idare et bekle dicem ama sana böyle bişey söleyebilmesi çok kötü bunu kabul etmiş olma o iyi hissetsin diye sen kötü hisse varmı öyle şey?seni bu kadar kolay görmesin arkadaşım bence .ona yaptığının ilişkinizi kötü etkilediğini söyle eskisi gibi olmadığını bilsin. dönsün bakalım senin için mücadele etsin. bundan böyle kozlar senin elinde canım.göstersin hadi seni sevip sevmediğini.o sana bunları söylerken senin üzüleceğini düşünememiş mi ?ben sana onu kır reddet demiyorum ama eskisi gibi olmadığını bilsin ki ilişkinizde bi daha böyle saçma şeyler söylemeye cesaret edemesin. umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım..ama bildiğim bişey var sa bi yerde bişeyler söylenebiliyorsa a ve o tepki almıyorsa yeteri kadar bunu bundan böyle rahatlıkla yapar .

bence sen zaten sevmiyormuşsun, uzak kalınca sevmiyorum diyorsan eğer...

ben bunları demesıne kadar hıc bırsey hıssetmedm.hatta ona delı gıbı asıktım ama bır anda bsyler yok oldu belkde asker psıkolojısıydı ama sureklı bu laf aklıma gelıyor duygularım buyuzdende allak bullak olmuş durumda.

Allah yardımcın olsun canım ne diyim
sevgim bitti diyosam yapacak birşey yok
ben snein yerinde olsam gelince oturur konuşur ve hala bitirmek istiyosam bitirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…