Yardım lütfen.

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
benım yardımınıza ıhtıyacım var .ben bır asker beklıyorum ama artık yaşanacak bırsey kalmadıgını,onu sevmedıgımı dusunmeye başladım.ona bunları soyleyemıyorum yanlızca bıtsın dıyorum ve bıtmesın dedıgınde susuyorum,susmak zorunda kalıyorum ama onun bır gelecek ısteyıp ıstemedgını bılemıyorum ve ben artık evlenmek,cocuk sahıbı olmak yada karıyer ıstıyorum yol ayrımındayım kendıme gore dıyebılırım ama kafam allak bullak emınım sızlerınde ıcınde boyle zamandan gecen kısıler vardır sızce ben napmalıyım ? yerımde olsanız napardınız? askerden gelmesıne 78 gun var ve sureklı carsı ızınlerınde yanına gıtmemı benden baska kımseyı gormek ıstemedgını soyluyor artık ne dusuncemı bılemedıgım ıcın tellerıne bıle cıkmıyorum yada o gun ıle ılgılı yalan soyluyorum lutfen bana akıl verın.

O çocuk askerdeyken senın ayrılman çok çok kötu olur çocugun herseyını alt ust eder hayatıyla oynamış olursun surda 78 gunu kalmış bekle derım

ben onu cok sevdım ama bundan 2 ay once ızne geldıgınde benı aslında hıc sevmedıgını eskı kız arkadaşını unutmadıgını ama kız onu ıstemedıgı ıcın bır baskasyla ( benımle oldugunu) ve benımle bır gelecek dusunemedıgını soylemıştı ama sonrasında bununla ılgılı sureklı ozurler dıledı sarhoştum dıye agladı bu etkılı olabılırmı bılmıyorum ama sankı o yokmuş,ölmüş gıbı dusunuyorum.

bunları düşündürecek şeyler yapmış sevgiliniz.
zor bir durum ama
eğer sevmediğinize eminseniz sürdürmenin bir
anlamı yok diye düşünüyorum.

Gözden ırak olan,gönüldende uzak olurmuş.Bu sözü bir kez daha anımsattı yaşadıkların!!!
Erkek arkadaşın tam bir nankörmüş!!!
Daha fazla kendini hırpalayarak üzme bence bu nankör için
Gelene hoşgeldin,gidene gül güle!!
Kendisi kaybeder diyerek kendine yeniden yeni bir hayata merhaba diyeceksin..
Başkada bir alternatifin yok değilmi,zorla güzellik olmaz!!

canım benim unutmaki o askerde şuanda bekle şunun şurasında 78 gün kalmış o geldiğinde bence onun yüzüne karşı ona duyduğun sevginin bittiğini dersin
diyorsun ki eski sevdiği kızı unutmamış sırf unu unutmak için senle cıkmış bencede bu durum akıl karıştırıcı 78 gün içerisinde sende kendi duygularını tart gözden gecir onunla bir sonun olup olmadığına karar ver
umarım her şey gönlünce olur bitanem

Gelmesini bekle geldikten sonra durumu anlat söylediği sözlerden dolayı aklında artık soru işaretleri olduğunu ve güvenini azaldığını söyle ve ayrılmak istiyorsan ayrıl ama askerdeyken yapma

gelmesini bekle öyle ayrıl eğer dedikleri aynen dediğiniz gibiyse..ama askerdeyken ayrılma sonra başkasını buldun falan gibilerinden size çamur atar.. o lafları etmeseydi ayrılmayın derdim..

Gelmesini bekle geldikten sonra durumu anlat söylediği sözlerden dolayı aklında artık soru işaretleri olduğunu ve güvenini azaldığını söyle ve ayrılmak istiyorsan ayrıl ama askerdeyken yapma

Arkadas dogru söylemis.
Böyle bir aciklama yapabilirsin, ki zaten yalanda degil, öyle degil mi?
Gelecek icin umutlarinizi kirmis aslinda.

Ama su an askerken söylenecek sey degil.
Biliyorum oyalamakta istemiyorsun ama suan yeri ve zamani degil bence, her ne olursa olsun askerdeyken aketmiyor bunlari duymayi.

Alkol bastırılmış duyguları açığa çıkaran bir etkiye sahiptir.
Derinden yaralandığın için ona olan duygularını reddetme çabasına girmişsin.
Kendi sevginden eminsin ama onun sevgisine güvenemediğin için kararsızsın.
Duyduklarının etkisinden cıkamadığını ve bu şekilde ilişkiye devam edemeyeceğini
açıkça söyleyerek ayrılman doğru olur.
Seni kaybetmek istemiyorsa bırak o uğraşsın ve seni sevdiğine ikna etsin.

aslında birden kestir at diyeceğim fakat adam asker 78 gün çok fazla ama ben olsam askerlik bitene kadar sabreder daha sonrada bitirirdim.allah yardımcın olsun kardeşim

bana bugün böyle söyleyen adam yarında benzer şeyler söyleyebilir.ayrıca alkollü insan en dürüst insandır bence gerçek duyguları hatta bastırılmış duyguları açığa çıkar. bence özür dilemesinin sebebide döndüğünde her asker gibi yanlız kalma,döndüğünde bıraktığı gibi bulamama korkusu.bende nişanlımdan askerden döndü ve 5 ay sonra ayrıldım.ona yeterince sabırlıda davranmıştım.bence sende bekle dönsün adapte olsun normal hayatına o zaman hesabını sor.ben bana eski sevgilisinden söz etmesini kaldıramam şahsen.

tum bu lafları soyledı sonrasındada ben asker psıkolojısınden ne dedıgımı bılmıyorum dedı ama sevgım bıttı sureklı yanına gıtmemı ıstıyor gıtmemek ıcın sımdı konusmalımıyım pekı?

bana bugün böyle söyleyen adam yarında benzer şeyler söyleyebilir.ayrıca alkollü insan en dürüst insandır bence gerçek duyguları hatta bastırılmış duyguları açığa çıkar. bence özür dilemesinin sebebide döndüğünde her asker gibi yanlız kalma,döndüğünde bıraktığı gibi bulamama korkusu.bende nişanlımdan askerden döndü ve 5 ay sonra ayrıldım.ona yeterince sabırlıda davranmıştım.bence sende bekle dönsün adapte olsun normal hayatına o zaman hesabını sor.ben bana eski sevgilisinden söz etmesini kaldıramam şahsen.

haklısınız sanırım cogunlugun soyledıgı gıbı askerden gelmesını beklemek en ıyısı olacak.

Back
X