Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın bayanlar benim eşimin uykusu çok ağır ve ben bu durumdan rahatsızım telf alarmına falan uyanamıyor. bi yerde kalamıyorum bu yüzden uyanıp işe gidemez diye sizce bunun bi çözümü var mıdır???
valla kendımden ornek verıyım normalde davul calsalar basımda duymam 10 a kadar uyurum ama mesela erken kalkmam gerektı kendımı kosullandırdıgım zaman 5 te bıle alarmsız uyanırım...
günaydın bayanlar benim eşimin uykusu çok ağır ve ben bu durumdan rahatsızım telf alarmına falan uyanamıyor. bi yerde kalamıyorum bu yüzden uyanıp işe gidemez diye sizce bunun bi çözümü var mıdır???
Herhalde bekarken hep annesi uyandırıyordu adamceğizi..
Siz de bir yerde kalacağınız zaman annesi gelip kalır,sabahları uyandırır artık!
Şaka bir yana,eşiniz koşullayacak ve alıştıracak kendini,işe gitmesi için erken uyanmak zorunda olduğunu,2 tane alarm kurar uzak yerlere koyar,çalar da çalar,siz bir yandan ev telefonuyla çaldırın.
Hem zaten kafasına koydu mu erken kalkabiliyormuş o yüzden zor olmaz bence.
Herhalde bekarken hep annesi uyandırıyordu adamceğizi..
Siz de bir yerde kalacağınız zaman annesi gelip kalır,sabahları uyandırır artık!
Şaka bir yana,eşiniz koşullayacak ve alıştıracak kendini,işe gitmesi için erken uyanmak zorunda olduğunu,2 tane alarm kurar uzak yerlere koyar,çalar da çalar,siz bir yandan ev telefonuyla çaldırın.
Hem zaten kafasına koydu mu erken kalkabiliyormuş o yüzden zor olmaz bence.
Telefon sesine uyanamaz mı? Hani en hötü ihtimalle defalarca caldırırsınız,, Aslında evde yanlız da bırakılmaz :) Allah korusun bişey olur filan ya uyanmazsa,, Benim kaynım 22 yasında bir ara evde bir uykuya dalmıs ölüm uykusu dediklerinden, kapı pencere calmasına ragmen uyanamamıstı, çilingirci halletmişti ancak işi,,zor olsa gerek