• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen :(((

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Arkadaşlar bir önceki konuda kv ile problemimi anlatmıştım . kısa bir hatırlatma yapayım sizlere kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben çalışıyorum bu yüzden de kvle bazen aramızda soğukluk oluyor yorulduğum için görüşemiyoruz oda bu yüzden darılıyor bana onunla gezmemi istiyor biri gelse kv ye misafir çağırıyor ama benm işim olduğu için gdemiyorum böyle problemler çıkıyor aramızda . geçen hafta anneler günüydü eşim son anda bu gün annemler çiflikte akşama yemeğe çiflikte oraya gdeceğiz dedi ve ben zeten dün nöbetten çıkmıştım ve yorgundum kendi annemde bile 1 saat kalabilmiştim çünkü ertesi günü yne nöbet vardı yorgundum ama ayıp olur dye yemeğe gtmek zorundaydım ve bu gün anneler günüydü hediyesini vericektik ama son anda eşimle tartıştık ben zaten yoruldum dedim akşam yemeğini erken yiyelim annemler erken çağırsınlar .eve geliriz dinlenirm dedim ama eşim çok kızdı ve evden sinirle çıktı ve gece saat 1di Eve geldi şimdi küsüz ne yapmalıyım bilmiyorum kv hediyesini vermedim bu akşam nöbet var Salı gününe kalıyor hediye işi sizce çok mu ayıp ettim şimdi ben neyapacağım :(

ayıp edicek bişey yok bence ...eşin fazlaca abartmış ,eğer ki senin annene gidilecek olsaydı o nöbetten dönmüş olsaydı ne olurdu?

kvdenız bu yuzden sıze kızamaz hedıye almak gıbı bı zorunluluğunuz yok zaten yoğun çalıştığınızıda bılıyordur

dun en azından bı telefon etseydınız

asıl sorun eşinizin anlayışsızlığı

Arkadaşlar bir önceki konuda kv ile problemimi anlatmıştım . kısa bir hatırlatma yapayım sizlere kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben çalışıyorum bu yüzden de kvle bazen aramızda soğukluk oluyor yorulduğum için görüşemiyoruz oda bu yüzden darılıyor bana onunla gezmemi istiyor biri gelse kv ye misafir çağırıyor ama benm işim olduğu için gdemiyorum böyle problemler çıkıyor aramızda . geçen hafta anneler günüydü eşim son anda bu gün annemler çiflikte akşama yemeğe çiflikte oraya gdeceğiz dedi ve ben zeten dün nöbetten çıkmıştım ve yorgundum kendi annemde bile 1 saat kalabilmiştim çünkü ertesi günü yne nöbet vardı yorgundum ama ayıp olur dye yemeğe gtmek zorundaydım ve bu gün anneler günüydü hediyesini vericektik ama son anda eşimle tartıştık ben zaten yoruldum dedim akşam yemeğini erken yiyelim annemler erken çağırsınlar .eve geliriz dinlenirm dedim ama eşim çok kızdı ve evden sinirle çıktı ve gece saat 1di Eve geldi şimdi küsüz ne yapmalıyım bilmiyorum kv hediyesini vermedim bu akşam nöbet var Salı gününe kalıyor hediye işi sizce çok mu ayıp ettim şimdi ben neyapacağım :(

öncelikle merhaba yorgunsunuz sonucta haklısınız elbet ama bence olayda sole bır yanlıslık var annenıze 1 saatte olsa zaman ayırıp gıtmıssınız 1 gecelık uykusuzluktan ne olur kı kımse olmemıs yanı uykusuzluktan esınızın hatrı ıcın gıtmenız gerekırdı ayıp olmus gercekten... ama acınızdan baktıgımda yorgunsunuz bısı dıyemıyorum sanırım uykusuzluga yada dınlemeden ıse gıtmeye dayanamıyosunuz... alışmalısınız bır bebekten sonra hıc uyumadan 1 ay gecırdıgımı bılıyom ben olmedım sukur sızde esınız ıcın fedakarlık yapabılırmıısnız nese cıddı bısı yok duzelır allahın ıznıyle canım salı gunu gıder ızah edersın kendını ama annenle annesını ayırt etmıs gıbı olmus :26:malesef ınsan bole zamanlarda hedıyeden daha cok sayılmayı beklıyor...
aynı seyın benzerını dun akşam esım bana yaptı 2 kat asagımda annem oturuyo sabah kahvaltıya gıttık ondan oncekı gecede mısafırlıkteydık 2,5 gıbı yattık sabahda oglum 7 de dıkıldı havaya kahvaltıya gıdıncede dınlenemedı halıyle eve gelmemız 5 ı buldu yemek yedık dedım anneme gıtmıycekmıyız bekler valla uykusuzum 1 gun ıznım var hakver dınlenıyım benımde uykum var ama bugun ozel bı gun 1 saat oturup donerız dedım sen gıt engellemıyorum ben uyuycam dedı vurdu kafayı yattı oglumu alıp ben gıttım sonuç bu sabah ıse gıderken anneme cocugu teslım ettım kadına o kadar dokunmuskş aglıyodu ... aynı sekılde onun kendı annesı bu apartmanda otursaydı sen gıtmeseydın ne olurdu? ne olcak cıngar cıkardı dedım sen uzme kendını senlık bısı yok tavır degıl bu dedım ama ne olursa olsun gezerken enerjısı vardı ınsan anne hatrı ıcın kapıdan ugrar donerdı dedı haklıydı yanıı ama esıme yansıtıyorum bole seylerı herseyden tartısma cıkarmaya meıllı zaten...

Son düzenleme:
eşin ne çok abartmış hayret bişey çalışıyorsun onlarda bi zahmet anlayışlı olsun nöbete gidiyormuşsun anlamıyorlarsa keyifleri bilir sıkma canını

üzülme sıkılma keyfinden değil nöbetten çıktığın için erken gitmek istedin seçenek bile yaratmışsın kayınvalidene anlat üzgün olduğunu söle ama eşine bişe diemicem bu kadar tawırlık newar ki yani küfür etmedin hayttaaa gitmemmm demedin takılma gece nöbet işi hiç bişiye benzemez bilirim tadını ewde yataktan wc girmek istemezdim üzülmeeeee:47::47::47:

eşiniz fazla tepki göstermiş.örneğin biz de kac gün önceden verdik hediyelerimizi anneler günnde gdemeyeceğimiz için anneler günnde de tekrar arayp kutladık ne var yani.kv ile konususursanız anlayacaktr(inş tabi) eşler arasında hep olan seyler bunlar cok da gereksz aslında ama illa ki oluyor işte sıkmayn canınızı düzelr elbet gönlünü alırsnz inş

Back
X