Arkadaşlar bir önceki konuda kv ile problemimi anlatmıştım . kısa bir hatırlatma yapayım sizlere kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben çalışıyorum bu yüzden de kvle bazen aramızda soğukluk oluyor yorulduğum için görüşemiyoruz oda bu yüzden darılıyor bana onunla gezmemi istiyor biri gelse kv ye misafir çağırıyor ama benm işim olduğu için gdemiyorum böyle problemler çıkıyor aramızda . geçen hafta anneler günüydü eşim son anda bu gün annemler çiflikte akşama yemeğe çiflikte oraya gdeceğiz dedi ve ben zeten dün nöbetten çıkmıştım ve yorgundum kendi annemde bile 1 saat kalabilmiştim çünkü ertesi günü yne nöbet vardı yorgundum ama ayıp olur dye yemeğe gtmek zorundaydım ve bu gün anneler günüydü hediyesini vericektik ama son anda eşimle tartıştık ben zaten yoruldum dedim akşam yemeğini erken yiyelim annemler erken çağırsınlar .eve geliriz dinlenirm dedim ama eşim çok kızdı ve evden sinirle çıktı ve gece saat 1di Eve geldi şimdi küsüz ne yapmalıyım bilmiyorum kv hediyesini vermedim bu akşam nöbet var Salı gününe kalıyor hediye işi sizce çok mu ayıp ettim şimdi ben neyapacağım