• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

ailesine yakın oturan birçok yeni evli çift bu durumu yaşıyor zamanla herşey yoluna giriyor bende bu sıkıntıları yaşamış biri olarak sana sadece şu tavsiyede bulunabilirim bu sebepten dolayı asla eşinle tartışma surat asarak konuşma bıktım artık falan deme tatlı dille güleryüzle hatta biraz işveyle eşinle konuş gün boyu seni özlüyorum seninle başbaşa olmak istiyorum sana yemekler yapmak istiyorum gibilerinden konuş eşini ikna edersen zamanla kendi düzenini oturtursun:31:

inşallah ama bu dediğin sanırım 2 yılı bulur :) çoçuk olunca değişirmi acaba merak ediyorum ?

Bu nekadar saçma iş böyle.

Resmen her gününü çalmışlar elinden.

Eşinde durumdan memnun ne yaparsan yap ikna edemezsin o eşi.

Ama sen gitmek istemiyorsan gitme, bunu anlat eşine, zorla hergün senide sürükleyemez.
elbette öyle ama o zaman gitmezsem az durursam bu sefer aynı şeyi benim kendi ailemlerde uyguluyor.

bu durumda olupta çözebilen oldumu çok merak ediyorum......
adam laftanda anlamıyo belliki..
zorbalıkla,tehditle olacak iş mi bu yani..
ya çekicen restini ben gelmiyorum dicen..
ya da gidicen sessiz sedasız...

sabır edıyorum belkı cocuk olduktan snra değişr eve dha cok bağlar. ama o zamanda kayınvalıde evden cıkmaz :D

Kocanin yaklasimina ve kendini caresiz hissetmene ayri ayri uzuldum.ins en kisa zamnda seninle basbasa kalmanin kiymetini anlar. Fakat diyorsun ya benim aileme aynisini yapar. E zaten haftanin 5 gunu ordasiniz senin ailene gereken özen zaten yok ki :/ madem sende restini cek olsun bitsin.boyle evlilik olsa noluur olmasa nolur basbasa yemek bile yemek lüksken :( o sinirliyse sende sinirli ol.o kiriyosa sende kir.onu fikri varsa seninde var! O kadar

Zaman zaman zamann...

Bu işi tek ilacı zaman

Eşinin pat diye bu huyundan vaz geçmesini bekleme sakın

Ben de senin durumunu 1,5 sene yaşadım

Allahım gibi biliyodumki eşimde ailesine bu kadar sık gitmek istemiyordu Ama sırf bana belli etmemek için ''annemi özlüyorum, evde sıkılıyorum, annemler ne güzel kalabalık ben kalabalığa alışmışım, bizim evin düzeni bu gibi saçma sebepleri öne sürerek beni oraya ggitmeye zorluyodu Zamanla oda sıkıldı bu durumdan ve artık haftada 1 gidiyoruz Tabi bir çok tartışmadan sornra

Son düzenleme:
Kocanin yaklasimina ve kendini caresiz hissetmene ayri ayri uzuldum.ins en kisa zamnda seninle basbasa kalmanin kiymetini anlar. Fakat diyorsun ya benim aileme aynisini yapar. E zaten haftanin 5 gunu ordasiniz senin ailene gereken özen zaten yok ki :/ madem sende restini cek olsun bitsin.boyle evlilik olsa noluur olmasa nolur basbasa yemek bile yemek lüksken :( o sinirliyse sende sinirli ol.o kiriyosa sende kir.onu fikri varsa seninde var! O kadar

o şu şekilde düşünüyor ben tek gün gidiyorsam öğlen 1 den gece 12 1 kadar ordayız o saatıde katıyor diğer günler annesine gittiğimizde 7bckta gdyrz 10bck gbi kalyrz bunuda hesab edıyor.
şu düşünceyi buldum konuşma olarak ki söyledim ilk zamnlar hergun ordaydık yıne oyle olalum kı pzr gunu de gdelm bize ait vakıt olmasın dedim.oda bana ilk zamanlar borc oldugu ıcın gittiğimizi söyluyor şimdiki durumum öyle değil zaten pzt çrş perşmb gidiyoruz.bunda ne var bi arka sokakta oturyorlar demesi çıldırtıyor adamı.

Zaman zaman zamann...

Bu işi tek ilacı zaman

Eşinin pat diye bu huyundan vaz geçmesini bekleme sakın

Ben de senin durumunu 1,5 sene yaşadım

Allahım gibi biliyodumki eşimde ailesine bu kadar sık gitmek istemiyordu Ama sırf bana belli etmemek için ''annemi özlüyorum, evde sıkılıyorum, annemler ne güzel kalabalık ben kalabalığa alışmışım, bizim evin düzeni bu gibi saçma sebepleri öne sürerek beni oraya ggitmeye zorluyodu Zamanla oda sıkıldı bu durumdan ve artık haftada 1 gidiyoruz Tabi bir çok tartışmadan sornra

gercekten düşünceleli eşler yok bunu başta uygulasa kendıde mutlu olacak karsısındakı ınsanda mutlu huzurlu olacak. benim hemen hemen 1,5 sene olacak nerdeyse ama belki çoçuk değiştirir inşallah şöyle olaya el koyar :D

ilk zamanlar evde basbasa zıyafet sofrası mum ısıgında dans etmeler guzel elbiseler neler yapmadımki cuma gunu hediyeleşmeler.ama bu durumlar olunca ınsan ıster ıstese yapmk gelmıo artk ıcımden.evet tartışma olunca olan bana oluyor. ama diyorumki ilerleyen zamanlarda bu doldurmus oldugun gunlerını çok arayacaksın.

En kötüsü de bu zaten ... Sevginin hiç azalmayacağını düşünüyorlar ... Ama her olay adım adım seni uzaklaştırıyor farkına varmıyorlar ... Ah kuzum ya çok iyi anlıyorum seni ... Ama biraz daha tutun içinde kalan şeylere sabrın sonu selamet .. .

En kötüsü de bu zaten ... Sevginin hiç azalmayacağını düşünüyorlar ... Ama her olay adım adım seni uzaklaştırıyor farkına varmıyorlar ... Ah kuzum ya çok iyi anlıyorum seni ... Ama biraz daha tutun içinde kalan şeylere sabrın sonu selamet .. .

yüzüne karsı söyluyorum artık bu yaptıkların için Allah seni hidayet etsin diyorum baska bsey bulamıyorum artık

bana dediği laf : annemler bir arka sokakta otuyor gtmezsem ayıp olur ve öldüklerinde en azından kendi diyeyimki ben sağ iken yanlarındaydım. bu şekilde söyluyor onumu bekleyecem ben yaa :( evde hıc sıklımyrz tv ızlyrz kahve ıcıyrz okey oynuyrz.bi hfta ordasak giğer hafta bızdeler bu sekılde bende diyorumkı ıyı ay sonunu getırıyorsun dıyorum. diyorumki çoçuk olduktan snra belki bir ümit değişmeler olurmu acaba ?

canım çocuk oluncada annemle birlikte bakın dicektir hani o tecrübeli falan diye yani yine kurtuluşun yok bence :44::44::44::44::44::44:

evet ilk zamnlar evlendiğimde hergun arıyorlardı gelin niye gelmiyorsunuz diye bende 6 ay sonra kayınvalıdeyle konustum bu sekılde olmuyor bızım evlılığımız yolunda değil dye kadın trıp atıp 2 gun ogluna diyorki evınızde takılın dıye sonra tekrar gitmeler dahada bsey söylemiyor.gerçekten işkence gibi yaa çekilmiyor ne yapacağını şaşrıyor insan katlanacağız elbette ama bununda bır sonu vardr ben sunu dusuyorum cocuk olduktan snra belkı duzelme olur dye ümit ediyorum :( bi ihtimal

inşallah canım bebek olursa düzelme olur gibime geldi benimde. hakkında hayırlısı olsun rabbim sıkıntılarını dindirsin.

Back
X