Yardım lütfen ?

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Kızlar sizce anestezi mi Hemşirelik mi ?
İkisini de yazıcam ama hangısını one yazsam bılemedım..Daha ek tercıh klavuzu açıklanmadı ama olan yerlerı yazıcam .İstanbulda çok kararsız bırıyım..
Anestezi ya da hemşirelik okuyanlar da bilgi verebilir mi ?Yardımcı olursanız cok sevınırım :)

ben hemşıreyım canım kesınlıkle tavsıye ederım çok güzel bır meslek
ama ben yurtdışında okudum onun ıçın pek fazla bılgı veremıcem

hemşirelik konusunda bilgim yok ama anestezi konusunda bilgi verebilirim size, kuzenim lisede anestezi bölümü mezunu mezun olalı 2 3 yıl kadar oldu ve şu an 2 milyar maaş alıyor özel hastanede. hem de öyle çok bilinen bir hastane de değil. haftada en az iki gün izni oluyor, bu sanırım tüm anestezistler için geçerliymiş, ve kendisi çok memnun çok rahat olduğunu ve çok zevkli olduğunu söylüyor. ben de olsam anesteziyi seçerdim hemşirelik de çok güzel ama hastanelerde görüyorum hemşirelerin hiçbir suçu günahı yokken hem hastalar hem doktorlar onlara çatıyor üstelik her işi de onlara yaptırıyorlar herşeye onlar koşuyor ama yaptıklarını küçükmük gibi görüyolar yine de kıymetleri bilinmiyor, bence çok haksızlık ediliyor bizim hastanelerimizde hemşirelere

cnm bence anesteziyi seçmelisin sonuçta her ikisi de hastane içinde ve iyi bir anestezi uzmanı neredeyse tüm hastaneler tarafından aranıyor. yani açıkta kalacağını sanmadığım gibi iyi para kazanıp daha az yoğun bir iş tempon olacağını düşünüyorum. bu hayatın evlilik ve sonrası da var. çocuğun olacak o zaman daha rahat edersin. ameliyatlar gece körü olmaz tabi hamilerle değilsen nöbet yine olur ama daha kolay olur bence. ve doktor ve hastalarla hasta yakınlarıyla daha az muhatap oluyorsun.

Anladım canım .Ama anestezi uzmanı olmak ıcın ilk önce tıp okumak gerekiyormuş ondn sonra anestezı uzmanı olunuyormuş..
Anestezı okursam sadece anestezı teknıkerı olucam .Aslında calısma şartı hemşirelerden daha ıyı olabılır .Hemşireler çok yoğun çalışıyor..Hayırlısı olur ınsallah :)

Açıklandı kılavuz

Yorumu nu yenı gordum canım .Teşekkür ederim canım benımde aklım anesteziye doğru gıdıyorr..2 senelik ama ıyı bır bolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…