Yardım lütfen :(

nirsen

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
7
0
16
İstanbul
Merhabalar,

Ben aranıza yeni katıldım. Hep takip ediyordum sizleri çok yardımınız oldu bana, şimdide bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Bir sene önce düşük yaptım. Doktorum 40 gün korunmamızı söyledi ama biz zaten o psikolojiyle yapmak istemedik. 40 gün sonrasında tekrar devam ettik ama halen olmadı ve adetlerim arada bir gecikiyor. Doktora gittim tekrar hormon testleri istedi ve yumurtalıklarım da hiç bir şey olmadığını söyledi . Eşimde ürolojiye görünecek. Korunmadığımız halde neden olmuyor anlamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan var mı

bende 15 gün önce bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj oldum bana doktorum kesinlikle en az 3 ay dinlenmelisin dedi rahmin toparlasın polikistik over var bende bu arada. folik asit al hergün 1 tane ,denersiniz olmazsa 6 ay sonra tekrar gel bi ilaca başlayabiliriz dedi muhtemelen yumurta çatlatan ilaçtı bahsettiği. benim çocuğum var ama bütün dr ların söylediği şey polikistik overlisin yılda bir kaç kez yumurtlayabilirsin onu tutturmak önemli. İnsallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız

Bana kürtaj yapmak istemedi rahime düşmüş direk aldı ufak bir parça kalmıştı onda da suni sancı verdi. çok geçmiş olsun size de. folik asi kullandım düzenli ama oda bi işe yaramadı. bebek olmadan üç ay öncesinden başlatıyor doktor vitamin anne de vitamin eksikliği varsa bebekte herhangi bir sakatlığa yol açmasın dıye. umarım en kısa sürede hamile kalırsın tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…