Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet gidiyor malesef.Ancak bağlantıya tıklamaya çalıştığında bağlantıya ulaşışamıyor der.
benım bılgıgım olmuyor
Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?
Sevgilinin facesinden gir bişeyini begen sonra engelle kendi faceni. Gir bak sana bildirim gelmiş mi? Bu kadarcık hepsi.
Eminsin demi birazda olsa icim rahatladii :)
Engel olayında noluyo bilmiyorum ama bazen bana bildirim geliyo bakıyorum beğeni falan yok :26:
off Kötü olmus, senin Kim oldugunu biliyomu
off Kötü olmus, senin Kim oldugunu biliyomu
Evet cok kotu olduu :'( malesef ki biliyo kardesimin facesinden bakmistim ama soyadimdan bilir beni yani
Bildirim gidiyor ama sizin adınız görünmüyor eğer beğendiğiniz anda ona bildirim gitmediyse.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman fake hesap ac. Kardesinin biseyini begenip engelle. :)