• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lutfen :(

Gidiyo mail fln alıyosa bildirimleri özellikle
Kesin gitmstr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh yaptim arkadaslar fake hesap actim 2 saat ugrasmamin sonucunda ogrendim ki cikmiyo oh icim rahatladi rezil olmaktan kurtuldum :52:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhh gözünaydın :)))))

Tesekkurler 😘😀

ismin falan da çıkmıyor heralde dimi engellediğin için.. benm bildiğim hemen geri alıncada gitmiyor ama tam emin değilim o kısımda :44: neyse halletmişsin zaten :32:

Engellediysen sorun yok :-)

ismin falan da çıkmıyor heralde dimi engellediğin için.. benm bildiğim hemen geri alıncada gitmiyor ama tam emin değilim o kısımda :44: neyse halletmişsin zaten :32:

Yok engelleyince ismin cikmiyor. Durumu begenip geri alirsan o zaman cikiyo ama bakiyo ki sen begenmemissin. Eger hemen engellersen sorun kalmiyor 😊

Yok engelleyince ismin cikmiyor. Durumu begenip geri alirsan o zaman cikiyo ama bakiyo ki sen begenmemissin. Eger hemen engellersen sorun kalmiyor 😊

ucuz kurtulmuşsun ozaman, gözün aydın :1:

Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?

güler misin ağlar mısın... bence bildirim gider. eski eskide kalmıştır .sevgilin eski sevgilisinin face ıne bakmakta neymiş. boşver gitsin...

Ya arkadaslar size bir sey sorcam fb'dan sevgilimin eski ciktigina bakiyodum ve yanlislikla durumunu begendim hemen vazgectim aninda da kizi engelledim. Bildirim gider mi ona bi bilginiz var mi ?

:))niye bakiyosun? O senden guzel mi?

dua edin o an da aktif olmasin.

Back
X