Yardım lütfen

lafonten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
3
0
86
İstanbul
3bucuk aylık oğlum var ilk zamanlar kilo vermem cok kolaydı smd durdu 90 kiloyum ve cok mutsuz oluyrm önerilerilerinizi bklyrm:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3bucuk aylık oğlum var ilk zamanlar kilo vermem cok kolaydı smd durdu 90 kiloyum ve cok mutsuz oluyrm önerilerilerinizi bklyrm:(

kaç kilo ile hamile kaldın? ne kadar aldın?
verirsin zamanla, önemli olan senin sağlıklı olman her zaman,,
yalnız emzireceğim diye tatlıyı abartma derim bi o kadar

bence acele etme iki senede vucut anca kendini topluyor.dahada verirsiniz.ekmek ,kızartma ve şekere dikk edince dahada kolaylaşacakat

Aynen benim de durdu. Ameliyattan sonra tam 12 kilo verdim. Sonra 4 kilosunu aldım tekrardan. Şu an 4 aylık oğlum ve durdu kilo vermem. Sanırım emziriyorum diye onu da bunu da yiyim, aç kalmıyım da süt olsun diye bu hale geldim :) Dikkat etmek de gerek elbette. Ama veririz daha önümüzde uzun bir zaman dilimi var. Doğum yapalı ne kadar oldu ki? Bazen kafama taksam da genel anlamda umursamıyorum. Sen de öyle yap bence.

Back
X