yardım lütfen !!!!

shrpkdmr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
30
2
13
33
Slm bayanlar 14 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde düşük tehlikem vardı prpgestan kullanmaya basladım dün dr ye gittik dediki senn cok büyük düşük tehliken var kanama olmusun içerden bebegnin eşi aşagıda dedi ve progestanı günde 3 defaya cıkardı ve bir hafta önce tekrar dr ye gtmiştim o zaman böle bişe demeşti bunu duyunca sok oldum böle durumla karsıladan varmı duyunca panik oldum bidahki kanamda bebegin düşer dedi ben napıcam ya

Bianda gelişmezki böyle bişey aynı doktorun mu dedi bunu

Cok büyük düşük tehliken varsa proluton iğne vermesi lazımdı progestan yeterli deil benim kahverengi lekelenmem oluyodu ilk haftalarda hala proluton iğne kullanıyorum

geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider sana tavsiyem bebek anomali testlerini sakın ihmal etme, doğal seleksiyon dedikleri bir konu var biliyorsundur. bebek eğer düşüyorsa bir anomalisi olabilir manasına geliyor ve doktorlar progestan vererek bu düşüğü önlemeye çabalıyorlar, bebeğin de inşallah böule bir sorun yoktur ve sağlıkla kucağına alırsın. . o yüzden 2 li ve 3 lü testlerini ihmal etmeden yaptır arkadaşım, bir de materni21 diye bir test var, bu tarz sorunlu durumlarda mutlaka öneriyor doktorlar, sanırım 14 adet en yüksek ihtimalli anomaliyi tespit ediyor. bunları yazdım diye sakın olaki yanlış anlama beni bebeğinde bir sorun var demiyorum, sen herşeyini tam yaptır ve sonucunu al, gerisini allaha havale et, tüm kalbimle hiç bir sorun yaşamadan bu dönemi geçirmeni dilerim

Anomali derken

insallah hersey yolunda gider.bende gecen hafta 8haftalik dusuk yaptim yurtdisinda yasiyorum doktor bebek sagliksiz olunca dusuyor diyor ve burada dusuk yapmaman icin ilac veya igne yapmiyorlar dusuyorsa zaten bir nedeni var diyorlar yani allah korusun bebgin sakat olmasi veya gelisim sorunu olmasi gibi.arkadasda anamili derken sanirim bunu kastediyor.dikkatli ol sagliklimi emin ol gecmis olsun

Sonuçta saglklida olsa sagliksizda olsa o bebek Allah in bize verdiği bi nimet hem o doğmadan bilemeyiz sagliklimi sagliksiz mı olduğunu rabbim ne derse o olur sağlıkli derler saghaksız olur onu biz bilemeyiz önemli olan bizim elimizden gelen yapıp gerişini tevekkul etmek

soylediklerine katiliyorum ama kucukken bebegin dusmesinin buyuk nedeni sorunlu olmasi zaten vucut onun icin disa atiyor onunda oyle olmasinin isteyende rabbim kim isterki bebeginin kaybetmek ben ozaman nasil uzuldum kimse anlayamaz ama boylesi hayirlisi hakkimizda demekki.

allah sanada bebeginede yardimci olsun senin bebegin buyuk kotu dusunme benim tanidigim birisininde icten kanamsi vardi ama bebegini saglikli bir sekilde dogurdu.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…