yardım lütfen

velaa

Canısı ve Annesi
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
42
5
13 haftalık hamıleyım bebeğe çok taktım kafayı devamlı onu duşunuyorum çalışıyorum ona rağmen çok daraldım bıraz kendımı oyalamak ıstıyorum ama işten başka bışeye fazla vakıt yok yorgunda hıssedıyorum kendımı sabah kalk ışe gel akşam eve gıt yemek fazlı sonra yat uyu hayatım boyle geçıyo ve çok daraldım tavsıyelerınızı beklıyorum

Benimde aynı aslında :) eşim iş değiştirdi bi kaç aydır haftaiçi izin kullanıyor. Bende haftasonlarım bile yalnız geçiyor neredeyse. Doğumdan sonra evde olacağım için idare edelim dedik biraz bu şekilde. Ben akşamları yürüyüşe çıkıyorum. Haftasonlarıda arkadaşlarım geliyorlar yada ben gidiyorum. Bebeğin odasıyla ilgileniyorum derken zaman geçiyor

çok yorgun hıssedıyorum ama kendımı akşam eve gıdınce hemen uyumak ıstıyorum bu seferde çok bunalıyorum bebek kuçuk olduğundan onla ılgılı hıç bışey yapamıyorum sadece hayal kuruyorum :KK43:

İlk başlarda uykunun olması cok normal. Şuan bebişin için yapabileceğin çok birşey yok aslında. O yüzden sıkıntı yapma derim ben.

Sakın kendini strese sokma bende çalışan hamileyim sen gibi o kdr bunalmıştım ki aniden kanamam geldi bn strese bağladım işten güçten çok yoruldum deyip sürekli şikayet ediyordum en sonunda aldım ağzımın payını hoş bahaneyle dinlenmiş oldum 2 hafta evde ama inan bebeğini kaybetme korkusuna değmez...

X