Yardım lutfen

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
İyi günler. Ben 1 yıldır kist icin diane35 kullanıyorum. Sevgilimle cok defa iliskiye girdik fakat icime hic bosalmadi.en son 13 haziranda iliskiye girmistim ilacim bitti 5 gun snra temmuzun 1 inde adetoldum.sonra diger ay diger kutuda bittikten snra yine adet oldum ama hazirandan beri ki en cok temmuz ayinda durmadan kusma var halende kusuyorum kalbin agrimasi karin agrisi hep sol kasikta agri var simdide karnimin soltarafuna deler gibi bi agri giriyor. Hamile olma ihtimalim varmi oyle bi ihtimal vardir diye doktora gidemiyorum korkumdan lutfen cevap verin

anlayamadım, neyle korunuyorsunuz?

ayrıca şüpheniz varsa geç kalmadan bir kadın dogum uzmanına gidin, konunuza hekim de gelse buradan muayene yapıp teşhis koymaz.

Diane 35 dogum kontrol hapi.

pardon zaten oradan konunuza denk geldim, dogru diyorsunuz.
ilişkiden sonra regl olmuşsunuz fakat kusmanız var anladıgım kadarıyla. ya da ben bu gece iyice anlama kıtlıgı çekiyorum.
ilaçla vs alakası olmayabilir mevsimsel veya bir saglık sorunuyla ilgili olabilir.
fakat şüpheleniyorsanız doktora gitmenizde fayda var, ya da bir test yaptırmanızda. dediğim gibi kimse size burada uzaktan teşhis koyamaz.

Ben de kontrol hapı kullanıyorum yıllardır. Hiç bir boşalmadan hamile kalmadım. Ki sende boşalma da yok. Nasıl olsun???

Ya pozitif cikarsa ama hic icime bosalmasi 2 kezde adet oldum hazirandan beri suan sol tarfima bicak saplanir gbi bi agri giriyor butun gun hic bisey yiyemedim yedigimide cikariyorum 1.5 aydir
Başka bir problemin var. Doktora git bir görün, gebelik değil bu ama bu kadar kusarsan midende daha da sıkıntı çıkar. Git bian önce hap versin doktor.

Ben de kontrol hapı kullanıyorum yıllardır. Hiç bir boşalmadan hamile kalmadım. Ki sende boşalma da yok. Nasıl olsun???
Yoktur dimi oyle birsey oyle bisey cikarsa kendimi oldurmekten baska secenegim yok cunku adet okdum 2 aydir hic iciemde bosalmadi aslinda korkuyorum kalbim deli gbi agriyo sol yanim bobregime tarf bicak saplanir gbi agri giriyo durmadan kusuyorum ama hoc bisey yiyemeiyorum 7 kilo verdim 2 aydir bole bisey olmadigina inansam gidecem dra

Back
X