• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

Belki kişiden kişiye değişiyordur ama biz bi dezavantajinı görmedik.

Ki ztn ben bu korunma yöntemi de demedim.

Konu sahibine öneride bulundum neydi bi bakim hehh @homeostas :KK66:

Öneride bulunulacak bir yöntem değil bu.
Sizin yazdığınızı görüp korunma yöntemi sanarak bu şekilde korunmaya kalkabilir insanlar.
Geri çekilmenin koruma yüzdesi 0 yazıyla sıfırdır.

Bende 6 yıllık evliyim zaten cinsel hayatım yok gibi bir şey buraya bir konu açsam abooo yorum yağmuruna tutulur :) çok mücadele ettim ama sonuç hala berbat neyse eşim tutturmuş çocuk ben istemiyorum doğum kontrol habı bende kullanıcam acaba hangisini kullanalım marka olarak illa dr gitmemiz şart mı bunun için başlamak için illa adetin ilk günü şart mı bende geri çekme yöntemi ile korundum 6 yıldır ama pek ilişki olmadığı için hiç sorun olmadı ama eşim çocuk diye tutturuyor bu aralar hiç sürpriz bir hamileliği kaldıracak halim yok
Yasmin dkh yeni nesil dusuk doz hormon iceren haplardan, dogal olarak yan etkileri de oldukca az. Tavsiye edebilirim ama yine de dr a danisarak kullanin. Size ozel bir durum vardir ve kullanmaniz uygun olmaz falan, dikkat etmek lazim.

Bilmiyorum eşim kabul edermi:KK48:
Şaka bir yana düzgün kullanılırsa doğum kontrol hapı da, prezervatif de çok yüksek yüzdeli korunma metotlarıdır. En önemlisi nasıl kullanacağınızı bilmeniz.
O "korunurken hamile kaldım"ların çok büyük çoğunluğu yanlış uygulayanlar.

Öneride bulunulacak bir yöntem değil bu.
Sizin yazdığınızı görüp korunma yöntemi sanarak bu şekilde korunmaya kalkabilir insanlar.
Geri çekilmenin koruma yüzdesi 0 yazıyla sıfırdır.
coitus interruptus yöntemi sıfırda değil %50 lerde. Doğru yaparak uzun yıllar koruduğunu söyleyen çiftler var. Ancak gene de korunma methodları arasında en riskli yöntem.

Şaka bir yana düzgün kullanılırsa doğum kontrol hapı da, prezervatif de çok yüksek yüzdeli korunma metotlarıdır. En önemlisi nasıl kullanacağınızı bilmeniz.
O "korunurken hamile kaldım"ların çok büyük çoğunluğu yanlış uygulayanlar.
Yeterince ilk gece heyecanını yaşıyorum bide bunu düşünmekten uykularım kaçtı :(

Mune lütfen kızma ve bisüre konumun yerini değiştirme lütfen yardıma çok ihtiyacım var..Eylünün sonunda evleniyorum kısmetse ama hala korunma yöntemine karar vermiş değilim evlenmeme bir aydan az bisüre kaldı,başka işlere dalmaktan bunu es geçtim halbuki aile planlaması en önemli şey..Yarına randevu aldım ama dayanamayıp size sormak istiyorum 37 gündür regl olmuyorum normalde 34-35 öyledir ama bu sefer baya gecikti stresten diye tahmin ediyorum doğum kontrol hapını kullanayım diyorum ama reglin ilk günü başlanıyomuş ben malesef olamıyorum:/ prezervatifle korunalım demiştik ama ilk ilişkinde onu kullanma zaten ilk ilişki zor oda iyice zorlaştırır yanma sızı yapar sözleriyle karşılaştım,sizin öneriniz nedir
Hap tavsye etmem cnm ya yumurtalıklar için sıkıntılı bide yumurtlma problemn cıkarsa ilerde nabcan? Hap benm gozumde iyi bişey değil acıkcası bende zaten pko var yumurtlama sorunu var mesela istesemde zor... geri ceklme yaptık biz oda bi korunma yontemi değil ama skıntı olmadı bnde su an için de przrvatf gibi duruyo

Kondom takıp bir güzel kayganlaştırıcıyı sürecek kocan. Sende kendine sür. Ohh kaymak gibi kayar.

İlaç hiç içmedim, içmem!

Kondom candır:KK200:

Hap tavsye etmem cnm ya yumurtalıklar için sıkıntılı bide yumurtlma problemn cıkarsa ilerde nabcan? Hap benm gozumde iyi bişey değil acıkcası bende zaten pko var yumurtlama sorunu var mesela istesemde zor... geri ceklme yaptık biz oda bi korunma yontemi değil ama skıntı olmadı bnde su an için de przrvatf gibi duruyo
Haplardan bu kadar korkmaniza gerek yok ustelik pcoluymussunuz. Gebelik dusunulmuyorsa pco sendromlariyla bas etmenin en etkili yontemi dkhlaridir.

coitus interruptus yöntemi sıfırda değil %50 lerde. Doğru yaparak uzun yıllar koruduğunu söyleyen çiftler var. Ancak gene de korunma methodları arasında en riskli yöntem.

Bilimsel adını yazınca ne oldu? Yorumunuz güvenilirlik düzeyine mi ulaştı ;)

Bu korunma yöntemini doğru kullanmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yumurtlama günleri es geçilecek, tam kontrol sağlanacak buna rağmen sizin demenizle %50 ( bakındım buna dair bir şey bulamadım) koruyacak.

Ama zevk sıvısındaki (bilimsel adını bilmiyorum) spermlere, spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşayabiliyor olmasına ne yapacağız?

Koruyuculuğu %100'e oldukça yakın bilimsel yöntemler varken bu yönteme korunma yöntemi denmez.

Bilimsel adını yazınca ne oldu? Yorumunuz güvenilirlik düzeyine mi ulaştı :KK66:

Bu korunma yöntemini doğru kullanmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yumurtlama günleri es geçilecek, tam kontrol sağlanacak buna rağmen sizin demenizle %50 ( bakındım buna dair bir şey bulamadım) koruyacak.

Ama zevk sıvısındaki (bilimsel adını bilmiyorum) spermlere, spermlerin kadın vücudunda 72 saat yaşayabiliyor olmasına ne yapacağız?

Koruyuculuğu %100'e oldukça yakın bilimsel yöntemler varken bu yönteme korunma yöntemi denmez.

Bahsettiğiniz yumurtlama günleri olayı farklı bir yöntem olan takvim metodu, yine sizinde dikkat çektiğiniz üzere spermler 72 saat canlı kalabilir bu yüzden 3 gün önceden yapmamaya başlanması gerekiyor o methodda zaten. Ama adetlerin düzeni şaşar yumurtlama günü değişirse ne yaparlar orasını bilemem.

Bu diğer yöntemle bir yılda hamile kalma oranı %50 lerde bende en riskli yöntem dedim zaten. %99.97 olan yöntemler varken bende tercih etmem. Ama bu eşlerin birlikte vermesi gereken karar. Sadece Kondom kullanılacaksa evde, cüzdanda vs yedekli olarak bulundurulmasını tavsiye ederim. Çünkü gecenin bir vakti yoksa kolay kolay hiçbir adam gidip almaz aman ne olacak kafasıyla hareket eder.

Bahsettiğiniz yumurtlama günleri olayı farklı bir yöntem olan takvim metodu, yine sizinde dikkat çektiğiniz üzere spermler 72 saat canlı kalabilir bu yüzden 3 gün önceden yapmamaya başlanması gerekiyor o methodda zaten. Ama adetlerin düzeni şaşar yumurtlama günü değişirse ne yaparlar orasını bilemem.

Bu diğer yöntemle bir yılda hamile kalma oranı %50 lerde bende en riskli yöntem dedim zaten. %99.97 olan yöntemler varken bende tercih etmem. Ama bu eşlerin birlikte vermesi gereken karar. Sadece Kondom kullanılacaksa evde, cüzdanda vs yedekli olarak bulundurulmasını tavsiye ederim. Çünkü gecenin bir vakti yoksa kolay kolay hiçbir adam gidip almaz aman ne olacak kafasıyla hareket eder.
Amma uğraştırmalı şu geri çekilme yahu... Kim buna kafa patlatır yok şuna denk gelsin yok 3 gün yok beş gün... Çektin mi çekmedin mi... Macera arayanlar için ideal :)

Yedek konusuna ben de katılıyorum ama şunu eklemek istedim kendi kişisel düşüncem: Korunmaya çok önem veren bir kadın da ola ki insanlık halidir, kondom bittiyse ve gecenin bir yarısı onu adam almak istemiyorsa, o adamla sevişmez olur biter. Bencil erkeklere güzel ders olur bence. Bencil adamların soyunu tüketmek en iyisi, yok öyle yağma... Aman ne olacak diyen herif taşımıyor o çocuğu 9 ay karnında. Ha çiftler çocuğumuz olsa fena olmaz diye düşünüyorsa o ayrı konu tabi.

Back
X