yardım lütfen..

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
477
123
45
Merhaba kızlar, dün akşamdan beri sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor. Bu normal midir bilen var mı? 33. haftalık hamileyim

Bende de oluyordu.
Doktoruma danistigimda gaz sancisidir demisti.
Ben icim rahat etmeyip kontrole gittigimde ise gercekten gaz sancisi oldugu cikti.
Bu aylarda oluyormus.

Siz yine de bir doktorunuza danisin.
Benim de sag kasiktan oldugu icin aynidir diye yorum yaptim.

Bende de oluyordu.
Doktoruma danistigimda gaz sancisidir demisti.
Ben icim rahat etmeyip kontrole gittigimde ise gercekten gaz sancisi oldugu cikti.
Bu aylarda oluyormus.

Siz yine de bir doktorunuza danisin.
Benim de sag kasiktan oldugu icin aynidir diye yorum yaptim.
ilginçmiş, gaz sancısı bu şekilde mi oluyormuş ki. Danışayım bende en iyisi, teşekkür ederim

ilginçmiş, gaz sancısı bu şekilde mi oluyormuş ki. Danışayım bende en iyisi, teşekkür ederim

Bende sasirmistim.
Zaten progestan kullanmaya 30. haftada basladim.
Karnimin ortasindan sanci giriyordu asagi kisimdan.
Rahim kasilmasi oldugu icin ve 30. haftalarda olabildiginden dolayi, progestan vermisti.
Hala da kullaniyorum.

Bir de boyle sanci yasayinca baya bir panik yapmistim dogrusu ne oluyor diye.
Fakat o detayli bir sekilde anlatti, kalin bagirsaktan rahme kadar neler olabilecegini.
Ultrason ile de kontrol ettikten sonra kafasi o noktaya denk geldigi icin bebegimin, baski yapiyormus.
Bagirsaklarda olusan bu baski da bu sekilde sanciya sebebiyet veriyormus.

Ama dedigim gibi bu benim doktorumun kontrolleri sonucu vermis oldugu bir bilgi.
Siz de bir doktorunuzu arayin gerekirse de bir muayeneye gidin derim.
Gecmis olsun.

Bende sasirmistim.
Rahim kasilmasi oldugu icin ve 30. haftalarda olabildiginden dolayi, progestan vermisti.
Hala da kullaniyorum.

Fakat o detayli bir sekilde anlatti, kalin bagirsaktan rahme kadar neler olabilecegini.
Ultrason ile de kontrol ettikten sonra kafasi o noktaya denk geldigi icin bebegimin, baski yapiyormus.

Ama dedigim gibi bu benim doktorumun kontrolleri sonucu vermis oldugu bir bilgi.
Gecmis olsun.
çok teşekkür ederim az önce mesaj attım geri dönüş yapar. Gel derse giderim zaten. Muhtemelen baskıdan da kaynaklı ama yine de tedirgin oluyor insan:KK16:

Bende sasirmistim.
Hala da kullaniyorum.

Gecmis olsun.
geri dönüş yaptı doktorum, sıcak uygulama yapın, parol alabilirsiniz birde istirahat dedi. Eğer bunlara rağmen geçmezse gelin dedi. Ama sıcak uygulama ne kadar sağlıklı bilemedim. Ona da böyle yazıp ukalalık yapmayayım dedim:işsiz:

Back
X