yardım lütfenn

ozlem_1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
10
0
36
İstanbul
slm kızlar benim sağ tüpüm tıkalı dr aşılama yaptı ama yumurtam kapalı tüpte oluştu bir tane doktorum sol taraftaki yumurta sağ taraftakini çeker dedi ama hiç umudum yok böle hamile olan varmı aranızda yardım lütfennnn

slm kızlar benim sağ tüpüm tıkalı dr aşılama yaptı ama yumurtam kapalı tüpte oluştu bir tane doktorum sol taraftaki yumurta sağ taraftakini çeker dedi ama hiç umudum yok böle hamile olan varmı aranızda yardım lütfennnn

canım benim de sol tüpüm öyleydi yıllardır doktor doktor gezdim ama olmadı aşılamaya gerek yok dedi doktorlar böyle durumlar da sadece tup bebek önerriliyor bende öyle yapıcam

ben tüp bebek denedim 2sene önce ama tutmadı daha sonra kendiliğinden hamile kaldım tedavisiz ama düştü şimdi aşılama yaptırdım bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

işallah tutar arkadaşım allah gönlüne göre versin ne diyim allah tüm isteyenlere nasip etsin

Canım bende 2009da düşük yaptım ve birdaha hamile kalamadım hsgde tek tüpüm tıkalı cıktı banada tüp bebek dediler bende dogal bişeyeler apılyorum inşllh kendiliğinden olurr:49:

Back
X