Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar benim sağ tüpüm tıkalı dr aşılama yaptı ama yumurtam kapalı tüpte oluştu bir tane doktorum sol taraftaki yumurta sağ taraftakini çeker dedi ama hiç umudum yok böle hamile olan varmı aranızda yardım lütfennnn
slm kızlar benim sağ tüpüm tıkalı dr aşılama yaptı ama yumurtam kapalı tüpte oluştu bir tane doktorum sol taraftaki yumurta sağ taraftakini çeker dedi ama hiç umudum yok böle hamile olan varmı aranızda yardım lütfennnn
canım benim de sol tüpüm öyleydi yıllardır doktor doktor gezdim ama olmadı aşılamaya gerek yok dedi doktorlar böyle durumlar da sadece tup bebek önerriliyor bende öyle yapıcam
ben tüp bebek denedim 2sene önce ama tutmadı daha sonra kendiliğinden hamile kaldım tedavisiz ama düştü şimdi aşılama yaptırdım bekliyorum bakalım sonuç ne olacak