• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfenn!!!!

walter

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
81
7
16
İzmir
arkadaşlar yeni üyeyim umarım doğru yere açıyorum konuyu...psk bir rahatsızlık oldugu için burayı seçtim..senelerdir dudak agız içi ve tırnak kenarlarındaki etleri yeme gibi bir sorunum var ne zaman sıkıntı stres yapsam bunu yapıyorum ve bilinçsizce yapıyorum bi bakıyorum heryerim kan içinde...bunu atlatmam için ne gibi önerileriniz var

Ben de yiyorum da kanatana kadar değil elbette.
Bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.

ilerde yaralar veya ağızda sarkma ihtimali olabilir mi biraz abartılı gelicek ama sürekli ısırılıp çekildiği için ağız yapısı bozuluyor sanki

ilerde yaralar veya ağızda sarkma ihtimali olabilir mi biraz abartılı gelicek ama sürekli ısırılıp çekildiği için ağız yapısı bozuluyor sanki

bitek bende var sanıyodum ama okuyunca diğer insanlarda olduğunuda gördüm çok kötü bişey bende sadece dudaklarımı yiyorum içi dış olmak üzere kendimide kontrol edemiyorum bi daha yapmıcam dediğim halde sinirlenince veya strese girince farkında olmadan yiyorum dudak yapısına gelince bozuluyo çok okudum ama kendin bırakman lazım ah bilemiyorum napıcağımı toplumda çok sorun yaratıyo. eşim falan çok kızıyo yapma şunu artık diyo ama acill bu konuda bi çözüm önerisi bekliyorum kızlar toplumsal hayatı felç eden bi durum benim durumumda olanlar ne demek istediğimi anlamıştır bekliyorum

Canım ben 31 yaşındayım ve kendimi bildim bileli yerim dudaklarımı. heyecanlanınca, sıkılınca, stresli olduğumda vs.
Gayet güzel dudaklarım var sarkma falan yok :)
Bana bir sıkıntı yaratmıyor bazen biraz derin olup acıyor o kadar.

Ayrıca ben ruj sürünce yemiyorum. Siz de öyleyseniz sürekli rujlu gezin ;)

Son düzenleme:
tırnak, dudak allah ne verdiyse yeme huyu bende de var.

dudaklarımı kanatıncaya kadar yerim bazen birde agız iç kısmını yerim alt dudak özellikle

Arkadaşlar bende dudaklarımı yerdim ama bir yakınımızın yenmiş dudaklarını görünce ödüm koptu ve hemen bıraktım :18: o da dudaklarını yiyomuş bi süre sonra o kırmızı et soyuldukça altından bembeyaz bi et çıkmış o kadar iğrenç duruyoki
bazen unutup dudak yemeye başlayınca hemen aklıma onun dudakları geliyo bırakıyorum.

O istek dışı gelişen bişey ama yapmamaya tamamen karar ver kafanda bitir önce mesela bende sürekli parmaklarımı ve boynumu kütletme huyu var sürekli yaparım ama bi gün bikarar verdim yapmıcam dedim yapmadım bi süre bi olaya sinirlendim yine başladım asıl sorun içimdeki çöküntü benim o nasıl iyileşcek işte onu bilmiyorum.

Back
X