Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım açıklamaya inan gerek. yok. o mezarda, cenazenin olduğu toprakte yetişen domates yenirmi. sadece bunu düşün .cevabı belli.yerim demedim kopartırım dedim . iyi de nasıl oluyor domates o kadar derinden mi yetişiyor valla bilmiyorum şaşırdım şu an dalga ve hakaret etmeden güzelce açıklasanız ve bilmediğim bir şeyi öğrensem bende
AynnMezardan söz ediyoruz ya ölüler cesetler çürümüş etler ( sanırım kusucam )![]()
ay nerden bileyim domates kendi kendine nasıl yetişiyor işte mezarda , mideden mi yetişiyor yani , valla meraktan ölcem açıklasanız da anlasamDomates yabani otmu iste onlar yabani bu domates,....
illa öyle olmaz. biri eker. bir yerden gelir tohumlar. yada vardır toprakta tohumları çıkmıştır. illa cenazeden olmayabiliray nerden bileyim domates kendi kendine nasıl yetişiyor işte mezarda , mideden mi yetişiyor yani , valla meraktan ölcem açıklasanız da anlasam
ben yenir yenmez olayında değilimarkadaşım açıklamaya inan gerek. yok. o mezarda, cenazenin olduğu toprakte yetişen domates yenirmi. sadece bunu düşün .cevabı belli.
bir önceki mesajımda belirttimben yenir yenmez olayında değilim
yani nasıl oluyor onu merak ettim
mideden mi yetişiyor diyorsunuz yani
yani cenazeden de olabiliyor öyle mi ? şimdi anladım işte teşekkür ederimilla öyle olmaz. biri eker. bir yerden gelir tohumlar. yada vardır toprakta tohumları çıkmıştır. illa cenazeden olmayabilir
Canım hamileyim evde yanlızım ..midesinden yetişti en son domates yemişse.. yoksa domates nasıl orda filizlnsin kim mezara domates eker... yaaay nerden bileyim domates kendi kendine nasıl yetişiyor işte mezarda , mideden mi yetişiyor yani , valla meraktan ölcem açıklasanız da anlasam
çok ilginç , valla hayatımda ilk kez duydum , herkes üstü kapalı olarak söyleyince merak ettim .Canım hamileyim evde yanlızım ..midesinden yetişti en son domates yemişse.. yoksa domates nasıl orda filizlnsin kim mezara domates eker... yaa
o büyürken nereden beslendi düşünün. off neyse. demeyim bir şey
bana da pek olası gelmedi , çünkü o kadar derinden gelmez tahminimce , bence de bir yerden rüzgarla gelmiştir , ve mezarlar sürekli sulandığı için yetişmiştirNe midesinde yetişıcek öyle şey olmaz dometesin tohumlari rüzgarla birlikte gelmiştir oraya başka açiklaması yok bence
Canım şöyle açıklayayım o toprağın altında bir ceset yattığı için ve domates o toprakta yetiştiği için merhumun bedeninden kalıntılar da içerir ve hatta doğruluğundan emin olmamakla birlikte o domatesin tohumunun merhumdan oluşmuş olması ihtimali de varyerim demedim kopartırım dedim . iyi de nasıl oluyor domates o kadar derinden mi yetişiyor valla bilmiyorum şaşırdım şu an dalga ve hakaret etmeden güzelce açıklasanız ve bilmediğim bir şeyi öğrensem bende
aynını diyorum bende. ne olursa olsun o domates asla yenmezCanım şöyle açıklayayım o toprağın altında bir ceset yattığı için ve domates o toprakta yetiştiği için merhumun bedeninden kalıntılar da içerir ve hatta doğruluğundan emin olmamakla birlikte o domatesin tohumunun merhumdan oluşmuş olması ihtimali de var
tşk ederim açıkladığınız için evet mutlaka kalıntılar vardır , ben mideden yetişme kısmını ilk kez duyduğum için onu merak etmiştim sağolsun arkadaşlar ve siz açıkladınız .Canım şöyle açıklayayım o toprağın altında bir ceset yattığı için ve domates o toprakta yetiştiği için merhumun bedeninden kalıntılar da içerir ve hatta doğruluğundan emin olmamakla birlikte o domatesin tohumunun merhumdan oluşmuş olması ihtimali de var