- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
pardon yaşadığım şokla ben epey açıkça ifade ettim, sizin demek istediğinizden emin olmak için.Aynn onu demk istyrm ustu kapalı bir sekilde dedim zaten ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon yaşadığım şokla ben epey açıkça ifade ettim, sizin demek istediğinizden emin olmak için.Aynn onu demk istyrm ustu kapalı bir sekilde dedim zaten ..
oooyy sımdı daha Bi fena oldum,bunu düşünmemiştim ama okadar derınden yüzeye ulasabılırmı ki,tohum yeşerip? Çok ılgınç yaaBu arada annemi aradım sordum ...
yenmez dedi ...
Annmde sasırdı ölmeden önce domates mi ? Yemiş dedi sen bilirsin..
Yok cnm aynn dediginiz gibi..pardon yaşadığım şokla ben epey açıkça ifade ettim, sizin demek istediğinizden emin olmak için.![]()
Simdi millan söyle acayım en son domates yemiş ...oooyy sımdı daha Bi fena oldum,bunu düşünmemiştim ama okadar derınden yüzeye ulasabılırmı ki,tohum yeşerip? Çok ılgınç yaa
off. bende dedim zaten o domatesler büyürken oradan beslenmiştir diye. ay neden kopardınız onları. umarım yememişsinişzdir. ben fena oldum ya
oradan filizlenmesini geç,o topraktan beslenmiş. gerisini düşünün siz artıkben bir şey anlamadım
neden üstü kapalı söylüyorsunuz ? , nasıl yani konu sahibinin vefat eden babasının midesinden mi yetişmiş o domates ..
ben ilk defa böyle bir şey duydum ve ben olsam bende kopartırdım herhalde çünkü ilk kez duyuyorum ben kendi kendine yetişti felan zanneder kopartırdım walla
Kendi kendine nasıl yetisecek allah icin yaa..ben bir şey anlamadım
neden üstü kapalı söylüyorsunuz ? , nasıl yani konu sahibinin vefat eden babasının midesinden mi yetişmiş o domates ..
ben ilk defa böyle bir şey duydum ve ben olsam bende kopartırdım herhalde çünkü ilk kez duyuyorum ben kendi kendine yetişti felan zanneder kopartırdım walla
ha evet ama domates o kadar derinden gelmez ki ? şaşırdım valla .oradan filizlenmesini geç,o topraktan beslenmiş. gerisini düşünün siz artık
ben bir şey anlamadım
ya bilmiyorum yabani olarak yetişen otlar var nerden bileyim ziraatçi değilimKendi kendine nasıl yetisecek allah icin yaa..
Kendi kendine nasıl yetisecek allah icin yaa..
yenmez yok artık ya. domatesmi kalmamış dünyadaMidesinden filizlenmese bile gübresi içinde merhum olan bir mezar toprağı olan domatesden söz ediyoruz. Midesi alanlara afiyet olsun o zaman.
yerim demedim kopartırım dedim . iyi de nasıl oluyor domates o kadar derinden mi yetişiyor valla bilmiyorum şaşırdım şu an dalga ve hakaret etmeden güzelce açıklasanız ve bilmediğim bir şeyi öğrensem bendeMidesinden filizlenmese bile gübresi içinde merhum olan bir mezar toprağı olan domatesden söz ediyoruz. Midesi alanlara afiyet olsun o zaman.
Domates yabani otmu iste onlar yabani bu domates,....ya bilmiyorum yabani olarak yetişen otlar var nerden bileyim ziraatçi değilim