Halı sağa değil HALI SAHA canım öncelikle bunu belirteyim.
madem gidiceğini söyledin git bir süre yalnız kalın bakalım.
Eski konularınız bilmiyorum yani elbette öncesinde de sorunlar yaşamışsınızdır ki, yarınki halı saha muhabbeti fazlaca dokunmuş size.
Genel olarak çocuğunuza ve size vakit ayırmıyor, uyarılarınıza hatta restlerinize rağmen umursamaz davranıyorsa, bir ders vermenin zamanı gelmişte geçiyor eşinize.
Zaten annenize gitmekle tehdit ettiğiniz halde "yok ben maçıma bakarım istediğini yap" tarzında davranıyorsa, gitmeyeceğinizi birşey yapmayacağınızı düşündüğündendir.
Ben olsam hem ettiğim lafın arkasında durmak adına hem de "ne yaparsam yapayım bu kadın birşey yapamaz" dememesi için, eğer halı saha maçına giderse alır çocuğumu anneme giderdim.
Sonra gelsin yalvarsın özür dilesin, bi daha bekar erkek gibi yaşamayacağım desin, öyle dönerdim.
bence git ailenin yanına bikaç hafta. gidemiyceğni bildiği için öyle demiştir anlasın hatasını süründür biraz =)
Yapmiyacagin seyi yapacagim diye tehdit etmiyeceksin kesinlikle. Yoksa böyle dalgalarini gecer iste.
Hemen isi bosanma noktasina getirmiyeceksin, ozaman ben cocukla tek gezerim aksama kadar diyeceksin. Buna bir birsey demez, iki birsey demez, ücüncüye rahatsiz olur senin umursamaz tavrindan, nereye gidiyorsun, kimle bulusuyorsun diye triplere girer. Onun alternatifi cok, sen olmazsan ne güzel hali saha maci var. Peki senin alternatifin ne?
Ayrica cocuk kac yasinda? Onuda alip gitsin madem öyle, siz rahat rahat gezin, baksin cocuga, burnundan gelsinde görsün gününü.
Kizlar az once konusmaya calistim hatta agladimm hic unursamiyor mac izliyor artik her hafta boyle mac falanmi olucak dedim evet her pazar diyor.. Sadece pazarlari beraber izinliyiz arada sirada hafta ici de oluyor ama herzaman degill.. Belki gitmen daha dogru dedi.. Beni cesaretlendirin nolur kizlar!!
Kizlar az once konusmaya calistim hatta agladimm hic unursamiyor mac izliyor artik her hafta boyle mac falanmi olucak dedim evet her pazar diyor.. Sadece pazarlari beraber izinliyiz arada sirada hafta ici de oluyor ama herzaman degill.. Belki gitmen daha dogru dedi.. Beni cesaretlendirin nolur kizlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?