Kizlar beyin emar sonucumu aldim.hipofiz bezi sol bolumune 4mm capindabeze kiyas ile daha dusuk sinyal ozelligi gosteren mikroadenomla uyumlu slezyon dikkati cekmektedir diye birsey yaziyor doktora gostericem ama 1 saat sonra bilgisi olan var mi bu ne demek istiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burda bunu bilen olucağını sanmıyorum az kalmış sabret inş kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun
Tesekkurler arkadasim panikledim birden bide yanlizim bir an once icimi rahatlatmak istedim bir bilen vardir belki diye
içini ferah tut canım inş bişey çıkmaz hayırlısıyla :)
çıkınca burdan yazda bende merak ettim inşallah bir şey çıkmaz yağ bezesi falandır belki
Benim prolaktin hormonum cok yuksekti o hipofizde tumor olusturuyordu ben bunu seneler once ogrenmistim zaten o donem emarda temiz cikmisti ama sanirim suan bir durum var .sonucu ogrenir ogrenmez yazarim arkadaslar ben size.
Kizlar beyin emar sonucumu aldim.hipofiz bezi sol bolumune 4mm capindabeze kiyas ile daha dusuk sinyal ozelligi gosteren mikroadenomla uyumlu slezyon dikkati cekmektedir diye birsey yaziyor doktora gostericem ama 1 saat sonra bilgisi olan var mi bu ne demek istiyor
dua et bende etcem inşallah çıkmaz hastanedemisin
Ayni sorun bende de var acnimmkorkulacak hiiiic bisey yokmilacla tedavisi mumkun ben de senin gibi yaslardaydim once ama artik alistim stres yapma
Tumor var miydi sizdede.benim senelerdir degerim yuksek emarlarda hep temiz cikmisti bende ihmal ettim acikcasi 5 6 yil onceydi cektirdigim.
Evet tatlim hipofiz tumor 3mm capinda bende en son senin gibi 4 yil once cektirmistim ve bu yil ekim ayinda cektirdigimde doktor ilac verdi iste ama korkulack inan bisey yok rahat ol stres yapma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?