Yardim,nolur yardim :(

hulusss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
602
53
98
İzmir
Kizlar beyin emar sonucumu aldim.hipofiz bezi sol bolumune 4mm capindabeze kiyas ile daha dusuk sinyal ozelligi gosteren mikroadenomla uyumlu slezyon dikkati cekmektedir diye birsey yaziyor doktora gostericem ama 1 saat sonra bilgisi olan var mi bu ne demek istiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burda bunu bilen olucağını sanmıyorum az kalmış sabret inş kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun

burda bunu bilen olucağını sanmıyorum az kalmış sabret inş kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun

Tesekkurler arkadasim panikledim birden bide yanlizim bir an once icimi rahatlatmak istedim bir bilen vardir belki diye

Tesekkurler arkadasim panikledim birden bide yanlizim bir an once icimi rahatlatmak istedim bir bilen vardir belki diye

içini ferah tut canım inş bişey çıkmaz hayırlısıyla :)

çıkınca burdan yazda bende merak ettim inşallah bir şey çıkmaz yağ bezesi falandır belki

Benim prolaktin hormonum cok yuksekti o hipofizde tumor olusturuyordu ben bunu seneler once ogrenmistim zaten o donem emarda temiz cikmisti ama sanirim suan bir durum var .sonucu ogrenir ogrenmez yazarim arkadaslar ben size.

inş ciddi bişi değildir. rabbim şifa versin. sonucunu bize de bildir lütfen

dua et bende etcem inşallah çıkmaz hastanedemisin

Ayni sorun bende de var acnimmkorkulacak hiiiic bisey yokmilacla tedavisi mumkun ben de senin gibi yaslardaydim once ama artik alistim stres yapma

dua et bende etcem inşallah çıkmaz hastanedemisin

Allah razi olsun canim benim.evet hastanedeyim doktor hanim zahmet edip daha gelemedi bile bekliyorum ya gelmez yani.

Ayni sorun bende de var acnimmkorkulacak hiiiic bisey yokmilacla tedavisi mumkun ben de senin gibi yaslardaydim once ama artik alistim stres yapma

Tumor var miydi sizdede.benim senelerdir degerim yuksek emarlarda hep temiz cikmisti bende ihmal ettim acikcasi 5 6 yil onceydi cektirdigim.

Tumor var miydi sizdede.benim senelerdir degerim yuksek emarlarda hep temiz cikmisti bende ihmal ettim acikcasi 5 6 yil onceydi cektirdigim.

Evet tatlim hipofiz tumor 3mm capinda bende en son senin gibi 4 yil once cektirmistim ve bu yil ekim ayinda cektirdigimde doktor ilac verdi iste ama korkulack inan bisey yok rahat ol stres yapma canim

Evet tatlim hipofiz tumor 3mm capinda bende en son senin gibi 4 yil once cektirmistim ve bu yil ekim ayinda cektirdigimde doktor ilac verdi iste ama korkulack inan bisey yok rahat ol stres yapma canim

Rahatladim suan gercekten cok tesekkur ederim peki cocugunuz var mi bunun cocuk icin engel oldugunu duymustum orda 4 mm yi gorunce birden elim ayagima karisti.

Cocugum yok amabu sonuclardan sonra dr kan tahlilide istemisti orada hersey normal cikti zaten dr da dedi prolaktinnhormonunun fazla olmasi bu kitleye neden ouyor diye gorsen adam o kadar rahatki sen stres yaptiginla kalirsin ne olur uzme kendini sonucunu bizimle paylas tatlim

Hipofiz bezinde oluşan tümörler genelde iyi huylu oluyor ve ilaçla yok oluyor.İlaçla yok olamasa bile burundan endoskopik yöntemle alınıyor.Korkulacak birşey değil.Yıllar önce bendede yüksek çıkmıştı ordan biliyorum.Dr hamile kalmamın uğraştıracağını söylemişti ki meğer ben o esnada zaten hamileymişim 3 gün sonra öğrendik

Ne yaptiniz dr sonuclarinizi nasil yorumladi insallah ters giden bisey yoktur

Kizlar eve anca gelebildim yazamadim kusura bakmayin 10 mm olunca ameliyat oluyormus endokrine sevk etti.tahmin ettigim gibi proloktinle ilgili bir durum ve bu bir tumormus buyumesini engellicekler son durum bu yani icim bir nebzede olsa rahatladi cunku benim ki daha 4 mm.herkeze cok tesekkur ederim hemen yanimda oldunuz destek oldunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…