Yardım!! Oğluma Çorap giydiremiyorum :(((

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
398
Selam

Benim 11 yaşındaki oğlum uzun zamandır bu durumda. Kesinlikle ayağına çorap giydiremiyorum..Birtek okula gidince çoraplarını giyiyor onun dışında eve gelir gelmez çorapları çıkarıyor ayağından. Babası bir yandan ben bir yandan nasihat ediyoruz zararlarını anlatıyoruz ama kesinlikle anlamıyor. O an ısrarımıza dayanamayıp giyiyor ama en fazla 5dk sonra bir bakıyoru çoraplar yine yok ayağında heryerde böyle çoraplar anında ayaktan çıkıyor. Bu soğukta o buz gibi yerlere yalın ayak basıyor. İnanın ayaklar buz gibi yüreğimiz dayanmıyor . Biz hepimiz çorap terlik giyiyoruz oğlum yalın ayak..

Allah aşkına bana bir yol gösterin ben ne yapayım ? Yıllardır böyle yeni değil.
Neden giymiyorsun deyince sıkılıyorum diyor.
Bu arada oğlum Aralık doğumlu.

Ben ne yapsam ne etsem kötülükle korkutarak da yaklaşmak istemiyorum
Anneler sizden bana bir akıl vermenizi rica etsem? Çocukları böyle durumda olan varsa hani diye bir sorayım dedim.

Tşk ederim.

valla ablacim benim 2 bucuk yasinda ki kizim
gecen sene (1-bucuk yasindayken)beni canimdan bezdirmisti.

Belden assagi ciril ciplak olup oyle gezmek istiyordu.
.
Yemin ederim psikolojim bozulmustu.

Pek anlamiyordu beni.o kadar bunaliyordumki artik bagirmak kizmak zorunda kaliyordum.

Cunku hem hava soguk surekli hasta oluyordu
hemde herkesin yaninda yapiyordu.

Ne yaptiysam vazgeciremedim en sonunda kendisi birakti.

Sonrada çorap sorunu basladi.
Hic sevmiyordu surekli cikarip koltuklarin arkasina atiyordu.

Kilotlucorap giydiriyordum onuda çikariyordu...
.
En sonunda kendisi birakti...

Senin ogluna gelince.

Kucuk degil hani kocaman cocuk.
Okula giderken giyinebildigine gore ciddi rahatsizlik duymuyordur.

Bence oglunuz rahatina cok fazla düskun.

Diger kiyafet tercihleri nasil?
Daracik pantolanlar falan giyermi?
Yada düşuk bel falan?...

ayaklarımı yanıyor acaba sağlık sorunu olmasın gerçekten tuhaf

Canım küçük yaşlardan beri bu sorun var zaten of of çok üzülüyor insan sahidende İnan benimde psikolojim bozuluyor. Rahatına düşkün evet.
Sıkan şeyleri sevmez. Şort giymeyi seviyor uzun kollu şeyleri bile sevmiyor inanır mısın? İlle kısa kol olacak şort olacak. Rahat şeyler giymeyi seviyor. Anlamadım ki babaanne ve babası da öyle sıkılganlar. Irsi mi bilemedim.
Bu soğukta mont bile giydiremiyorum vallahi en sonunda doktora götürcem bu niye diye?

Şuanda bile çırılçıplak ayakla geziyor oysa koca çocuk oldu bizi anlaması lazım oğlum çorap giy demekten usandım.

Son düzenleme:
ayaklarımı yanıyor acaba sağlık sorunu olmasın gerçekten tuhaf

Allah korusun canım ama çok tuhaf sahiden. Oysa ayaklar önemli soğuk iyi değil. Yapı itibariyle sıkılgan bir çocuk. Umarım hallolur bu problem..
Çaresiz kaldım.

Bende bu sorunu yaşıyorum ama oğlum henüz 4 yaşında . Biran sizi okuyunca dedim bizim gelecek halimizde mi böyle olacak ?

Çorapları fırlatıp , küçük geliyor bunlar bana diyor , 5 -6 yaş çorabı aldım öyle demesin diye , yine çıkarıyor .

Panduf kreşte ayağından çıkarmıyor ama eve gelince onu da fırlatıyor , farkındayım pek yardımcı olamadım size , bende derdimi anlatmış oldum ama en azından yalnız olmadığınızı bilirsiniz

merhaba bende aynı durumu yasıorum bebekken cıkarıp fırlatırmısım saga salo büyüdüm 25 yasıındayım hala giyemiyorum cocugunuza kızmayın cünkü gerçekten corap yakıo ayakta durunca rahatsızlık verio corapsız bastıgımız yerlere rahat hissediyoruz tedaviside yok galiba rahatsızlık olarak görmüyorum ama ayaklarım cok üsüyor ama giyemiyorum

Tatlim ben bir saglik sorunu oldugunu dusunmuyum
insallah öyledir tabi.

Benimde afedersiniz kilotum falan düzgün olacak
Hafif bir yana kaymada sinir olurum.

Yada çoraplarin dikis yeri ayagimin üstünde düz duracak.
Kilotlucorap giydigimde hafif bir bacak kisminda asagi kayma olursa rahatsiz olurum.

Pantolon altindan dizalti ince çorap giyorum.
Gecen gün yolda corap aşagi kaydi

bilegimde kaldi eve gelene kadar acayip uyuz oldum.

Çorabi çikardimda rahatladim..benimde var böyle enteresan huylarim

36 yasindaxim.bende oldum olasi sevmem,ayagimda ters donuyor gibime geliyor.eve gelir gelmez cikartiyirum.annemde benim basimda corap giy diyoorr

2 yasindan beri corap giymiyorum. sadece ayakkabi icine. misafirlige dahi gitsem hemen cikaririm. ama son Zamanlarda terlik aliskanligi edindim. ilk kapali terlik giyemiyordum. zamanla alistim o yuzden oglunuZun direk pandufu kabul edecegini sanmam. acik terlikle baslayabilirsiniz. bu arada corap giymedigim icin bir zarar gormedim. cocugun olmaz demislerdi bol bol ama ilk denemede oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…