Selam
Benim 11 yaşındaki oğlum uzun zamandır bu durumda. Kesinlikle ayağına çorap giydiremiyorum..Birtek okula gidince çoraplarını giyiyor onun dışında eve gelir gelmez çorapları çıkarıyor ayağından. Babası bir yandan ben bir yandan nasihat ediyoruz zararlarını anlatıyoruz ama kesinlikle anlamıyor. O an ısrarımıza dayanamayıp giyiyor ama en fazla 5dk sonra bir bakıyoru çoraplar yine yok ayağında
heryerde böyle çoraplar anında ayaktan çıkıyor. Bu soğukta o buz gibi yerlere yalın ayak basıyor. İnanın ayaklar buz gibi yüreğimiz dayanmıyor . Biz hepimiz çorap terlik giyiyoruz oğlum yalın ayak..
Allah aşkına bana bir yol gösterin ben ne yapayım ? Yıllardır böyle yeni değil.
Neden giymiyorsun deyince sıkılıyorum diyor.
Bu arada oğlum Aralık doğumlu.
Ben ne yapsam ne etsem kötülükle korkutarak da yaklaşmak istemiyorum
Anneler sizden bana bir akıl vermenizi rica etsem? Çocukları böyle durumda olan varsa hani diye bir sorayım dedim.
Tşk ederim.
Benim 11 yaşındaki oğlum uzun zamandır bu durumda. Kesinlikle ayağına çorap giydiremiyorum..Birtek okula gidince çoraplarını giyiyor onun dışında eve gelir gelmez çorapları çıkarıyor ayağından. Babası bir yandan ben bir yandan nasihat ediyoruz zararlarını anlatıyoruz ama kesinlikle anlamıyor. O an ısrarımıza dayanamayıp giyiyor ama en fazla 5dk sonra bir bakıyoru çoraplar yine yok ayağında

Allah aşkına bana bir yol gösterin ben ne yapayım ? Yıllardır böyle yeni değil.
Neden giymiyorsun deyince sıkılıyorum diyor.
Bu arada oğlum Aralık doğumlu.
Ben ne yapsam ne etsem kötülükle korkutarak da yaklaşmak istemiyorum

Anneler sizden bana bir akıl vermenizi rica etsem? Çocukları böyle durumda olan varsa hani diye bir sorayım dedim.
Tşk ederim.