Doğuma Hazırlık Yardım! Ogluma isim arıyorummmmmm...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
Slm arkadaslar,
ogluma isim arıyorum begendiklerim
1.ateş
2.kuzey
3.çınar

sizce hangisi güzel
yardımmmmmmm

Slm arkadaslar,
ogluma isim arıyorum begendiklerim
1.ateş
2.kuzey
3.çınar

sizce hangisi güzel
yardımmmmmmm

ayni dert bende de var bende bilmiyorum nasil isim koyacagimi ben daha hic dusunmedim kocam ise Ruzgar istiyor,ama cinar guzel koyabilirsin bizim aylede var olmasa koyardim beyeniyorum:)

ateş güzel en azından diğerlerinden farklı imdi heryerde efe,kuzey,poyraz,rüzgar dolu dolu olmaz ben kimsede olmayanı severim

Ateş güzel

kuzenim koymasa Çınar'ı ben koyacaktım çok guzel bence... kuzey son zamanlarda malum çok yaygın.. Ateş olumsuz etki yaratabilir.. Bazı isimler çocuklarda olumsuz oluyor. Çınar ise huzur verici bence

ÇINAR ismi diğer ikisinden çok daha güzel simgesel anlamları var, kuzey soğukluk ateşse öfkeli çağrışım uyandırıyo bende bu yüzden isimler kişiliğe yansıyor bence

Ateş itici geldi bana, çocukta etkisi olabilir, kuzey bu zamanın ismi değil heryerde var çınar onlara nazaran güzel

Ateş gibi sert bir ismi seçmemenizi öneririm. Çınar daha hoş daha yumuşak ve anlam itibariyle daha güzel. ÇINAR BENCE

çınar diye kız arkadaşım var benim yaa,aklıma artık kız ismi diye kazındı,kuzey güzel geldi bana her nekadar çok olsada....

kıvanç tatlutuğ bi ara behlüldü ama koyan oldu mu acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…