önceki paylasmamda arkadaslarıma ayrılcagımıza dair paylasım yapmıstım ama su 2 gundur bıseyler yolunda gıtmyor cok mutsuzum.. öncelıkle ben kayınvalımdemmgılle 1,5 yıldır kalmaktayım ev almak kıraya cıkmamak ıcın borclarımızı bıtırırız dıyerek kabul etmıstım son zamanlarda ısler yolunda gıtmedı.kv ve kp tartısmalarımız oldu ve kayınvldem bu eve geldım gelelı yapmadıgı kufur kalmadı bana gecen bulasık yıkarken dolabın ustune su akıttım dıye kızdı ve laflar saydı bende tamam annecım yıkadıktan sonra sıler cıkarım dedım ama susmadı zoruma gıttı odamı toplamaya gıttım hemde yanında uzaklasmak ıcın o gun bı yere gıdecektık gıtmek ıstemedım o yuzden gıtmıcem dedım senın işine s.... sana da sı.... yuzunde s.... dedı.bende annemgılı cagırdım onlarla gıttım esımı aradım gıt 1,2 gun kal kafanı topla dedı bende o sınırle gelmıcem yuzume s... aıleme s... sustum ya evı ayır yada gelmıcem dedım 1 gece yattıktan sonra sabah gelıp aılemden ozur dıleyıp yuvamı dagıtmak ıstemıyorum evı 2 ay ıcınde ayırıp cıkacam dedı ama sımdı madem esyalarımızı almaya gıdelım yavas yavas ev bakalım dıyorum konuyu kapatıyor.he dıyıp gecıyor bende acaba cok mu ustune gıdıyorum bi anda ailesıyle ayrılmak zoruna mı gıdıyor dıyorum kafam corbA gıbı yardım edın :S
bu arada kıraya bı surelık cıkacaz abımgıl yurtdısına gıdınce onların evıne gıtcez orda eve yazılcaktık
bu arada kıraya bı surelık cıkacaz abımgıl yurtdısına gıdınce onların evıne gıtcez orda eve yazılcaktık