slm bir sorunum var ancak siz yardım edebilirsiniz eşime jeans alıcam yalnız istediğim renk bulamıyorum resmi yükleyemedim pis yedili dizisindeki mertin kartopunun doğum gününde giydiği pantolondan istiyorum yalnız bulamıyorum gerçek isimlerini yazmadım yalnız umarım anlarsınız beni sevgililer gününe almak istiyorum ama bulamıyorum lütfen bilen varsa nerde bulabilirim rengi ne renk die geçiyo bekliyorum yağmur gibi msjlarınızı
slm bir sorunum var ancak siz yardım edebilirsiniz eşime jeans alıcam yalnız istediğim renk bulamıyorum resmi yükleyemedim pis yedili dizisindeki mertin kartopunun doğum gününde giydiği pantolondan istiyorum yalnız bulamıyorum gerçek isimlerini yazmadım yalnız umarım anlarsınız beni sevgililer gününe almak istiyorum ama bulamıyorum lütfen bilen varsa nerde bulabilirim rengi ne renk die geçiyo bekliyorum yağmur gibi msjlarınızı
izlerim odiziyi fakat hiç dikkat etmedim:) şöyle yapabilrsn dizi başında yda sonunda yazılar geçer sponsor olan markalar yazar ordan öğreneblrsn netten bak bi istersen
arkadaşlar cvp gelmeyince 1, 2 gün umudumu kesip başka bişey aldım nete giremedim bir dahada birtane afacan kızım var ondan dolayı ama yinede teşekkür ederim sevgililer günü olmasada alcam onu eşim pek bişey beğenmez beğendimide tam beğenir o yüzden kaçarı yok alıcam onu hepinize çok çok çok teşekkür ederim